Tehnički kutak > Tuning skutera

molim pomoć

<< < (2/5) > >>

joso:

--- Citat: Waynder - 10 Srpanj, 2006, 12:08:53 ---pa ne postoji jet forser zračni

i btw    ni top niš čudno  normalno je da se pežo raspada...

moj savjet..skini tu mašinu..bacio ju s brda.. i kupi za 2500 kn 125/150/180 cc 2t piaggio mašinu kakve imaju aprilia sr 125 150 ili runneri 125 180

dakle za 2500 kn će ti skuter ići 120 kmh i bez kvarova i svega... a da ti serijska mašina ide tolko dobro treba ti oko 10 000 kn i to još neće biti to =P + bude trošio 89 litara

i piše se tunirati.... tjuniranje je izmišljena riječ od onih idiota kaj imaju super ultra mega turbo street race rtl emisije

--- Kraj citata ---

Ok! spreman sam baciti mašinu s vrha kleka
 reci mi di ću kupiti drugu mašinu 125/150/180 2t a da je dobra i dali pašu nosači ili se to može bez problema ugraditi sa nekim dodatnim nosačima

1VAN:

--- Citat: Waynder - 10 Srpanj, 2006, 14:06:56 ---
--- Citat: WENZE - 10 Srpanj, 2006, 13:29:00 ---nbolje od vecine skutera tipa runerri, aprilijice i sl.

--- Kraj citata ---

:toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

daj ne brij

nikad..al nikad neće pežoov agregat u bilo kojem stupnju bit bolčje od močnih piaggia morinija minarelija... to su svijetske mašine koje kupuju i na njima rade profići... i bok

--- Kraj citata ---

slažem se sa svojom gilericom perem bilo koji serijski pežo od 50ccm

WENZE:

--- Citat: Waynder - 10 Srpanj, 2006, 14:06:56 ---
--- Citat: WENZE - 10 Srpanj, 2006, 13:29:00 ---nbolje od vecine skutera tipa runerri, aprilijice i sl.

--- Kraj citata ---

:toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

daj ne brij

nikad..al nikad neće pežoov agregat u bilo kojem stupnju bit bolčje od močnih piaggia morinija minarelija... to su svijetske mašine koje kupuju i na njima rade profići... i bok

--- Kraj citata ---

nisam mislio na standardan skuter

imam DR kit, spustenu glavu oko 2 mm, jos je nabrusena iznutra, delorto 19, polini for race....

tako da bez preseravanja mogu rec da skuter jako dobro ide

planiram skocit do eladia pa ce bit objektivno da on sam kaze  :icon_biggrin:

WENZE:
evo bas situacija od neki dan, na skuteru frend i ja,  isao sam zavarit novi auspuh....

skuter rastelan, jedva vozi, pola auspuha fali, rastelan karburator, nema filtera zraka, i sta je najgore vozim s jednom karikom jer mi je druga pukla

i dodje neki glumac na aprilijici, neki gianelli auspuh, neke bjesne naljepnice MHR, polini qrci... :binkybaby:

i peugot je bio brzi  :laughing7:  :icon_biggrin:

Waynder:

--- Citat: joso - 10 Srpanj, 2006, 14:21:15 ---
 Ok! spreman sam baciti mašinu s vrha kleka
 reci mi di ću kupiti drugu mašinu 125/150/180 2t a da je dobra i dali pašu nosači ili se to može bez problema ugraditi sa nekim dodatnim nosačima

--- Kraj citata ---

kod mene... 125 cc... supewr top stanje... ciejla mašina nema preko 4000 km.... komplet sve... sa diskom otraga 3000 kn--- sa bubnjem 2500...

šaljem odma ak oćeš =P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju