Tehnički kutak > Tuning skutera
molim pomoć
joso:
Imam peugot jet force 50 htio bih ga tjunirati ali neznam jeli to moguće jer nema karburator nego elektronsko ubrizgavanje
(tako su mi rekli neki pojedinci)
Ako nešto netko zna pomozite gdje bi mogao napraviti nešto s tim skuterom jer sam jako razočaran s njim stalno mi se kvari, cuka, pregrijava itd... dajte mi neke adrese, telefone, majstore, savjete itd...
inače bi stavljao midrace :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
WENZE:
je to zracno ili vodeno hladjenje?
ako je zracno imas kiteva koji su jeftiniji nego vodeno hladjenje, ja sam svoj DR platio 700 kn
uzmi si neki polovnjak auspuh, a benzu ti trebaju otvorit preko kompa
poslije lako sredis prijenos
Waynder:
pa ne postoji jet forser zračni
i btw ni top niš čudno normalno je da se pežo raspada...
moj savjet..skini tu mašinu..bacio ju s brda.. i kupi za 2500 kn 125/150/180 cc 2t piaggio mašinu kakve imaju aprilia sr 125 150 ili runneri 125 180
dakle za 2500 kn će ti skuter ići 120 kmh i bez kvarova i svega... a da ti serijska mašina ide tolko dobro treba ti oko 10 000 kn i to još neće biti to =P + bude trošio 89 litara
i piše se tunirati.... tjuniranje je izmišljena riječ od onih idiota kaj imaju super ultra mega turbo street race rtl emisije
WENZE:
neznam za to raspadanje
ja vozim Peugeot i nemam bas problema sa nekvalitetom, poprilicno je nakitan
dosta je lagan pa ide dobro, uglvnom bolje od vecine skutera tipa runerri, aprilijice i sl.
Waynder:
--- Citat: WENZE - 10 Srpanj, 2006, 13:29:00 ---nbolje od vecine skutera tipa runerri, aprilijice i sl.
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
daj ne brij
nikad..al nikad neće pežoov agregat u bilo kojem stupnju bit bolčje od močnih piaggia morinija minarelija... to su svijetske mašine koje kupuju i na njima rade profići... i bok
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju