Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ovak na gileri runner kad onak polako krecem onak neki k**** cuka u zadnjkem kotacu i kod naglog kretanja i kod sporog onak cuka i nekad pisti koji je to veli mi frend da mi cijel masina cukne kaj to moze bit???help
e a daj mi reci jel mi se moze kaj desit ak se vozim tak!???
11500 pun k****...
Citat: IvanDvornekovic - 15 Lipanj, 2008, 23:00:3711500 pun k****...11500 je ništa, a ako ti se baš ono momački ne trese skut onda je ok, moj ima preko 45000km
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
tko zna sta njemu trese, mozda ga i kvacilo zajeb...meni kad je treslo, treslo je cijeli motor, odozada, do prednje plastike ma sve
ti nisi zaboravija na one selene? jel tako?
Citat: igor.sb - 15 Lipanj, 2008, 23:12:57tko zna sta njemu trese, mozda ga i kvacilo zajeb...meni kad je treslo, treslo je cijeli motor, odozada, do prednje plastike ma sveako mu se blok mice, znaci bas mice, onda su seleni
Citat: charnel - 15 Lipanj, 2008, 23:14:29Citat: igor.sb - 15 Lipanj, 2008, 23:12:57tko zna sta njemu trese, mozda ga i kvacilo zajeb...meni kad je treslo, treslo je cijeli motor, odozada, do prednje plastike ma sveako mu se blok mice, znaci bas mice, onda su selenija ne vidim da je on napisao da mu se blok mice, nije napisao nista, osim da nesto treska, a ni sam ne zna staima premalo km da su mu se seleni razjeb....jedino ako je ne znam ni ja sta radio s njim?