Općenito > Generalno o skuterima

Pomoć oko kupnje

<< < (3/3)

Scoot_Fan:

--- Citat: psycho - 20 Travanj, 2009, 07:36:37 ---Ma slazem se ja sa vama za 125icu-al ipak je ljepse dok nekod oderes sa skuterom od 50 ccm.jel nisam upravu.

--- Kraj citata ---

- Da ti 50ica ide blizu ko 125ica trebas je dosta naturpijat, i to ces trebat stalno pazit da ti se nesto ne razleti, vjerovatno ces mijenjat klipove i cilindre stalno...
-A ako ga sredis da moze hvatat 125ccm do nekih 60-70 ajmo rec to ce ti bit malo na kraju, i isto ces trebat to glancat stalno, uzmes 125ccm i miran si ides lijepo oko 110, lakse je odrzavanje jer nemoras toliko pazit masinu itd...

-Odluci kako hoces evo to ti je moje misljenje, da ne pozalis kasnije  :icon_thumright:

psycho:
Ma ja mislim da cu kupit aeroxa i u masinu bubnut jedno 300 tisuce i da ce ic ko lud.to je moje misljenje

Scoot_Fan:

--- Citat: psycho - 20 Travanj, 2009, 10:39:16 ---Ma ja mislim da cu kupit aeroxa i u masinu bubnut jedno 300 tisuce i da ce ic ko lud.to je moje misljenje

--- Kraj citata ---

-Sretno :icon_thumright: , napisi nesto o projektu kad bude  :)

psycho:
Budem.sam ces se dost nacekat oko projekta.MI MOZE NEKO REC KOJI SE OD CLANOVA NA FORUMU NAJVISE RAZUMIJE OKO FRIZIRANJA DA MALO S NJIM PORAZGOVARAM.HVALA

PROOF:
imas tu na forumu jako puno majstora.....slowrider,alfa,gumy,hac,black-rox,speed.......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju