Općenito > Generalno o skuterima
Pomoć oko kupnje
psycho:
E prvo da se predstavim.ja sam domagoj raknic i zivim u bjelovaru.zacas ide polagati za motor a imama nesto viska para.moje pitanje je koji skuteri od 50 ccm su najbolji za friziranje i koliko je cijena friziranja skutera da idu oko 100.unaprijed hvala i molim odgovor ???
vktr:
--- Citat: psycho - 19 Travanj, 2009, 21:37:09 ---E prvo da se predstavim.ja sam domagoj raknic i zivim u bjelovaru.zacas ide polagati za motor a imama nesto viska para.moje pitanje je koji skuteri od 50 ccm su najbolji za friziranje i koliko je cijena friziranja skutera da idu oko 100.unaprijed hvala i molim odgovor ???
--- Kraj citata ---
najbolji za friziranje su oni sa piaggio i minerali ;D mašinom runner stalker zip, aerox i sl, nije ni SRka za bacit
da idu oko 100 po satu možeš postići i sa cirka 1500 kn(spuh multivar)
ali ubrzanje nećeš znatno poboljšati bez kita
nek me ispravi neko ako griješim
Dino st:
Rađe ako imaš 20 iljada kuna uzmi megelli125 (nova marka motora) nije neka brzina za 125 ali u svakon slučaju brže nego 50ica a izgledaju odlično pogotovo 125-r
giannelli:
dobar je megelli za pocetnike.
ali ako voli turpijat pedesetke, nek kupi piaggio ako ne misli puno ulagat, ako misli nabacat para i neki midrejs kasnije slozit nek kupi aeroxa. :icon_thumright:
pOha:
--- Citat: Dino st - 19 Travanj, 2009, 22:04:22 ---Rađe ako imaš 20 iljada kuna uzmi megelli125 (nova marka motora) nije neka brzina za 125 ali u svakon slučaju brže nego 50ica a izgledaju odlično pogotovo 125-r
--- Kraj citata ---
zatvorena verzija mi je prejebena... samo neznan kakve su im preformanse i kakva je kvaliteta :dontknow:
ali izgled je prejeben :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju