Općenito > Generalno o skuterima

50 cc VS 125 cc Skuteri

<< < (7/10) > >>

igor.sb:

--- Citat: charnel - 19 Travanj, 2009, 16:36:00 ---ja sam sa base setupom skroz zadovoljan, 106 po gps-u na ravnom (serijska getriba) toliko i vx ide, ubrzanje ko i vx

--- Kraj citata ---

slab taj tvoj nrg ako ima ubrzanje kao vx  :icon_tongue:

charnel:

--- Citat: igor.sb - 20 Travanj, 2009, 21:07:16 ---slab taj tvoj nrg ako ima ubrzanje kao vx  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
a jbg 

doritos:
koje teme ,,, strahota... 70ccm gazi 125 ccm sam tak u ubrzanju i u krajnjoj ak je dobro ustelano i tocka.

zavisi, netko obozava zvuk 2t di vlada samo vrtnja i okretaji ko na sportskim autima a neko obozava 4t di vlada mmoment ko i na dizel traktorima tak da... :icon_tongue:

Dino st:
Možda i je samo s tin naturpijanin sranjima se treseš cilo vrime oče li sutra vozit ili neče.

veka84sb:
2T naturpijan za one koji znaju koristiti alat i ne zale vremena provedenog u radioni.
4T 125... za smireniji karakter ,pouzdanije, ne treba sarafat ,manje gusta ,manje brige i manje troskova

2T naturpijan stalno trazi paznju ,mazenje ,para ,ulja.....itd.... to je ko razlika izmedju sponzoruse i povucene cure...

sponzorusa = natrupijan 2T , mirna cura =4T 125ccm  ,isti uzitak ,bitno razlicite financije (i vjek trajanja veze)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju