Općenito > Generalno o skuterima
50 cc VS 125 cc Skuteri
fatal1ty:
2T i big bore to se traži,u performansama ima 70 nadkrani,traje duže,manje troši dobiješ neki kompromis između trajanja i snage.
kome se nesviđa zvuk nek uživa u fantastičnom zvuku 125-ice 4t :icon_biggrin:
do 125ccm ja bi uvijek gledao 2t....o većim motorima nećemo pričati,4t je ipak izdržljiviji puno i ekonomičniji.Ali čujte suzuki RGV 500ccm cca 120ks,hehe...problem su samo skupi i nedostupni dijelovi i servisi hehe :) A zvuk...majko mila,4t nek grmi koliko hoće,ali ovo vrišti ljudi moji...hehe ;)
DvdAerox:
--- Citat: igor.sb - 20 Travanj, 2009, 21:07:16 ---slab taj tvoj nrg ako ima ubrzanje kao vx :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
meni je ubrzavao rox ko runner vx kad sam imo gore samo zx, top vario i 17.5... ono frend ne moze vjerovat i pita sta si stavio kit gore? hahaha :toothy12:
dino_sk:
--- Citat: DvdAerox - 23 Travanj, 2009, 19:22:34 ---meni je ubrzavao rox ko runner vx kad sam imo gore samo zx, top vario i 17.5...
--- Kraj citata ---
naravno ::) ::) onda je taj vx bio toliko rastelan da rastelaniji nemoze biti :laughing6: :laughing6:
DvdAerox:
--- Citat: dino_sk - 23 Travanj, 2009, 20:08:23 --- naravno ::) ::) onda je taj vx bio toliko rastelan da rastelaniji nemoze biti :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
haha, vx nikad diran, nov i uredan, stvar je sto je moj rox isao, al u krajnoj me ubijao hehe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju