Općenito > Generalno o skuterima
50 cc VS 125 cc Skuteri
dino gp1:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 19 Travanj, 2009, 15:31:13 ---E da bas me zanima,kako ovaj novi runner 125ccm sa naturpijanim 70ccm se ponasa,jel brzi 70ccm?
--- Kraj citata ---
Najbolje je stati na crtu :icon_biggrin: (mislim da je slabiji midrace sa recimo malossi primarom brži u ubrzanju i da ima veću krajnju) :dontknow:
breva:
Koliko ulja potroši pedesetica kroz sezonu ja u svoj skut stavljam nešto manje od litre ulja i mjenjam ga na početku svake sezone,moja 125-tica troši do 4 litre tako da prednist dajem 1javascript:void(0);25 cc.Frend ima nabrijanu 50-eticu i nemre ga natočiti troši i do 10 litara pa sad neznam jeli to normalno ili je to u granicama normale gore je kit 70 cc. ??? ???
neer:
a što kažete na verziju 50ccm skuter sa mašinom od 125 2T??? ;D
registracija jeftinija...ide ko ludo, a održavanje koliko toliko jeftino....
košta malo živaca u početku, ali je dalje super.....
dino gp1:
--- Citat: breva - 19 Travanj, 2009, 16:16:31 ---Koliko ulja potroši pedesetica kroz sezonu ja u svoj skut stavljam nešto manje od litre ulja i mjenjam ga na početku svake sezone,moja 125-tica troši do 4 litre tako da prednist dajem 1javascript:void(0);25 cc.Frend ima nabrijanu 50-eticu i nemre ga natočiti troši i do 10 litara pa sad neznam jeli to normalno ili je to u granicama normale gore je kit 70 cc. ??? ???
--- Kraj citata ---
Sve ovisi kakav setup ima!
charnel:
ja sam sa base setupom skroz zadovoljan, 106 po gps-u na ravnom (serijska getriba) toliko i vx ide, ubrzanje ko i vx
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju