Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje u vezi kita
benelli:
ti si pajo imao i trophi i malossi sport ako se ne varam pa sta ti kazes koji ti je bolji,da lezajeve i semerige cu uzet nove
pajo:
meni se ćini da su isti po snazi,jedino za trophya kažu da ima boljiu završnu obradu :dontknow:.
bilo koji da uzmeš malossi-trophy ili polini nećeš pogriješit :icon_thumright:
pitaNS:
sve su ti rekli...bolje 70cc, ne moraš ga terati stalno pun gas jer ima dosta snage pa će ti tako i manje trošiti...Trajaće, bez brige, ako se dobro poštela, razradi i čuva...Nova radilica ti nije neophodna, držaće i serijska ako nema puno kma...
Malossi, trophy... isto...
giannelli:
uzmi trophy, jeftinij, jos neki govore da je bolja zavrsna obrada, ja sam cuo da je trophy nesto malo bolji na krajnjoj, ugl ako imas puno km na radilici promijeni lezajeve i to je to.
ja nisam mjesalicu iskljucio, ali pazi koje ulje stavljas, ako ga mislis vozit skroz koliko moze gledaj sinteticko ulje kupovat, nemoj stedit na ulju, eto ja sam svoga cuvao, sipao mu motorex ulje koje mi je odgovarala skroz, i jednom motul za injectione, sto mi je reko lik da moze bez beda na kit i po istoj voznji, mozda malo jacom mi otisao klip.
to je to, ponavlja se sto su svi rekli.
lezajeve provjerit, pazit na ulje i vozi.
ivanm:
sve to stoji navedeno al mislim da je to kineski blok na novom Benelliju, pa sva teorija o jačini kita i trajnosti pada u vodu..
moj kolega je imao malossi gus na Luni i nikako ga nismo uspjeli uštelat..
probaj stavit, pa štelat pa ćeš vidjet..
uzmi kit koji ti je lakše nabavljiv..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju