Tehnički kutak > Tuning skutera

pitanje u vezi kita

<< < (3/11) > >>

DvdAerox:

--- Citat: ivanm - 19 Travanj, 2009, 08:03:49 ---sve to stoji navedeno al mislim da je to kineski blok na novom Benelliju, pa sva teorija o jačini kita i trajnosti pada u vodu..
moj kolega je imao malossi gus na Luni i nikako ga nismo uspjeli uštelat..
probaj stavit, pa štelat pa ćeš vidjet..
uzmi kit koji ti je lakše nabavljiv..

--- Kraj citata ---

on ima starog benellija, koji bi trebo bit mina ac

dhorvat:
Trophyja stavi i obavezno taj 17,5 ili 19 ako možeš nabaviti i nemaš problema. Ja vozim već podosta kilometara na tom kitu  :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: ivanm - 19 Travanj, 2009, 08:03:49 ---sve to stoji navedeno al mislim da je to kineski blok na novom Benelliju, pa sva teorija o jačini kita i trajnosti pada u vodu..
moj kolega je imao malossi gus na Luni i nikako ga nismo uspjeli uštelat..
probaj stavit, pa štelat pa ćeš vidjet..
uzmi kit koji ti je lakše nabavljiv..

--- Kraj citata ---
da moju blokovi su minareli a ne od kineza jer ja imam stari beneli,da lezajeve i semeringe cu svakako mjenjat jedini kazite mi vi neko sinteticko ulje koje da stavljam jer ja sam cuo za ono silkoline i valvoline da su dobri ali sinteticki

dhorvat:

--- Citat: benelli - 19 Travanj, 2009, 11:16:54 ---da moju blokovi su minareli a ne od kineza jer ja imam stari beneli,da lezajeve i semeringe cu svakako mjenjat jedini kazite mi vi neko sinteticko ulje koje da stavljam jer ja sam cuo za ono silkoline i valvoline da su dobri ali sinteticki

--- Kraj citata ---

Fuchs Silkolene Scoot Sport 2, polusintetika.

Sve drugo su samo ulja  :notworthy:

DvdAerox:
stavi motul, litra kosta 110kn imas ga u loniju u porecu.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju