Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox-koji setup preporucate ?

<< < (2/6) > >>

seba:
sta ce mu overrange na serijali?
kupi top vario i malossi 107mm polutke i neki auspuh kao zx,pro replica,yasuni z,r ovisi sta ti se svidja. i vozis se 90 po cageru sigurno ak ne i vise

xtaCy:
i btw, ko ti je štelo skuter ? ja sam iz osijeka tak da nije predaleko :P

seba:

--- Citat: xtaCy - 18 Travanj, 2009, 21:21:03 ---ak ti je dosadno mal mi podrobnije opiši to sve...
zx je nekih 900kn (jel RR bolji ili je to sve isto...)
malossi fly -kvačilo , kolko si ga platio ak se sjecas ?
onda, kolko si platio multivar , remen ?
a sta je ovo torque ? polutka ? (kolko para)
i nebi stavljao kit....
btw, sry na glupim pitanjima , nisam puno upoznat sa tuningom tako da sam amater

--- Kraj citata ---
rr se meni malo vise svidja ali sve je to isto,rr-a nema novog vise pa tako da ces ga tesko nac-jedino polovni
fly mozes nac za nekih 200-300kn
multivar ti je oko 450,remen 200kn topov-rajde kupi topov vario-bolji nego multivar za minarelli i dobis s njim remen jos
torque ti je polutka-za 300-400 najdes polovnu-nova je 100ojra

dino gp1:
Uzmi zx-a, multivar, kevlar i karb 17.5, aerox će ti dosta bolje ići... fly ti po meni ne treba  :icon_thumright:

andy:
Pa dok kupi novi multivar i nove polutke i novi fly i na kojoj cifri je.... :icon_tongue:
Tak da kak i horvat kaže i ja se slažem s njime doć će ga na isto a OR je super za Minarelli.. Tak da ja sad krećem ispočetka sig bi stavio OR nego kupovao dio po dio jer OR je super i sredi rupu onu i najbolje se sve slaže jedno s drugim, vario s polutkama itd.. Ak me kuži.. I auspuh RR je meni bolji od Zx-a al pošto ga nema il stavi nekog yasunija il zx-a..Gledaj moj setup i tak stavi sve i zbroji kolko bi te tak došlo dio po dio il OR i auspuh neki..... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju