Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox-koji setup preporucate ?

<< < (6/6)

xtaCy:
ma ima jos vremena, nigdje mi se nezuri zasad, ionako trebam skupit pare prvo i dogovorit se sa starcima, tako da cu doc vec do nekakog rješenja, a dotad ču pročitat i savjetovat se sa što više ljudi pa ču zaključit na kraju , btw hvala na tako brzim odgovorima.

dr.josip:
Ja imam već oko 10 000 km LeoVinci W, delorto 20,5 ,multivar...motor i sad pali i vozi...a sve skupa ima 30 kkm...
I troši 3-4 litre...naravne ne sve puni gas jer je karb malo prevelik...ali ide dobro...
Nije loše staviti base kit, al po meni je pametnije auspuh...a tek onda razmišljati o kitu...

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 18 Travanj, 2009, 23:24:10 ---E vidis, za skoro iste novce slozis isti takav setup, samo sto umjesto auspuha kupis kit (malossi sport, top trophy, polini sport), a auspuh, nabavis serijski bez katalizatora od starijeg modela.

Rezultat je jako izdrzljiv setup koji trosi ispod 4.5L, ne trebas se toliko muciti oko stelanja prijenosa, sto god stavis u prijenos skuter ide  :icon_biggrin:  skuter nema rupu sa tvornickom polutkom, skuter je jako startan i malo je nezgodno jer se stalno dize na zadnji i proklizuje straznji kotac ako ne pazis, ali to se lako sredi losijim kvacilom i meksim oprugicama.

Sad imas usporedbu, serijala koja se dere i dijelovi se brze trose ili ovaj setup koji sa 2 osobe ide bolje nego ta serijala i vrti se manje od serijale.

--- Kraj citata ---

A dhorvat vam je živi svjedok ovakvog setupa  :toothy9:

A u zadnje vrijeme i SlowRider nakon dugotrajnog proučavanja dhorvat-ovog setupa  :notworthy:

DvdAerox:
to sa originalnim spuhom je istina.... kod nas imas jednog dostavljaca sta ima kit na serijskom spuhu i mogu rec da ide pristojno a u startu lozi sve one sa setupovima replika-zx, giza-zx i slicno....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju