Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG mc3-dvojbe,trojbe???

<< < (3/5) > >>

nostra:
gokiSP ajde molim te reci mi koiko bi me izišlo postavljanje bigbore mašine i koja bi bila ok jel od sr150???-da želim u papirima 50 ccm!

što se tiče trenutnog setupa nemam niš posebno karb je 19,vuče solidno iako ne dobro kao kad sam stavio TT-a(pred 10000 km),na uricama je onda pokazivao 90 a mjereno sa corsom i meganom stvarna brzina je bila 80-sada se razvrti do 75 stvarne.ono što mene ovdje najviše muči je međuubrzanje,krajnja koja mi je dovoljna je 85-90 ali želim da sa 60 mogu dobit šus do tih cca 80 a ne molit ga da se razvrti!

gokiSP:

--- Citat: nostra - 19 Travanj, 2009, 00:26:37 ---gokiSP ajde molim te reci mi koiko bi me izišlo postavljanje bigbore mašine i koja bi bila ok jel od sr150???-da želim u papirima 50 ccm!

što se tiče trenutnog setupa nemam niš posebno karb je 19,vuče solidno iako ne dobro kao kad sam stavio TT-a(pred 10000 km),na uricama je onda pokazivao 90 a mjereno sa corsom i meganom stvarna brzina je bila 80-sada se razvrti do 75 stvarne.ono što mene ovdje najviše muči je međuubrzanje,krajnja koja mi je dovoljna je 85-90 ali želim da sa 60 mogu dobit šus do tih cca 80 a ne molit ga da se razvrti!

--- Kraj citata ---

nebi te izaslo nista pretjerano...ali ja bi stavio masinu 180ccm LC...moras samo na svoju ramu zavarit nosac selena i to ti je to....masinu recimo uzmes za 2500kn i jos ove neke sitnice recimo 500kn...ugl. nebi te doslo preko 500€...

pitaNS:
za sada bi trebao preraditi malo airbox, dodati još koju rupu, jer većem karbu treba i više vazduha...ali opet ni to ti nema koristi ako ti je fi prirubnice manji od 19mm pa ne možeš iskoristiti u potpunosti taj karb!

Kemo_nrg:

--- Citat: nostra - 19 Travanj, 2009, 00:26:37 ---gokiSP ajde molim te reci mi koiko bi me izišlo postavljanje bigbore mašine i koja bi bila ok jel od sr150???-da želim u papirima 50 ccm!

--- Kraj citata ---

trebao bi imati šus sa tim TT-om, kazu da je isti po performasama kao i zx, ja kad sam stavio pregraditog zx-a isao predobro do 60, i onda mrvicu sporije do 80, i dalje opet malo sporije

vuk:

--- Kraj citata ---

koliko ti sad ima km na satu, i kad si zadnji put mjenjo karike?
ako hoćeš šus sa 60 do 80 stavi kit,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju