Tehnički kutak > Tuning skutera
NRG mc3-dvojbe,trojbe???
nostra:
Evo ovako,bio sam korak do kupnje bigbore sr 150 u papirima 50,ali se nešto zmrdalo i niš od toga,vozim Nrg-a imam spuh TT i karb 19-nisam niti znao da je taj dok ga nisam prošle godine čistio.Uglavnom pitanje je sljedeće;dali da airbox prerađujem jer je veći karb i šta bi s tim dobio,te isplati li se uzeti multivar?-skut se vrti do nekih 7500-8000-e sad ono što bi htio postić bolje ubrzanje i malo veču krajnju da na otvorenoj cesti ima bolji šus.Molim neke savjete ili da idem na neku big bore mašinu od 150 u njega i koju da stavljam ako je to idealno rješenje???Hvala.
nostra:
Nitko ništa???Da malo uđem u problem,često koristim skuter to jest radim cca 10000 po sezoni i često nisam samo u gradu(di me njegove performanse trenutno zadovoljavaju) iz tog razloga nebi išao na kit(koliko sam skužio u tom slučaju malo malo neko šarafanje po skutu).Znači ima li smisla raditi modifikacije na airboxu ili redsponge stavit?multivar da ili ne?ili ići na bigbore soluciju.Naravno zanima me koliko bi šta koštalo -hvala unaprijed!!! :help:
Kemo_nrg:
multivar 2000 ti bude oko 550 kuna, ja stavio i ubrzanje mi nekako bolje nego prije,ravnomjernije, makr mi se cini,
kakav sad imas auspuh?
nostra:
imam TT,znači multivar definitivno uzimam :toothy10:
Kemo_nrg:
--- Citat: nostra - 19 Travanj, 2009, 00:04:44 ---imam TT,znači multivar definitivno uzimam :toothy10:
--- Kraj citata ---
al uzmi multivar 2000, ;D , de mi reci koje jos dijelove imas na scooteru osim tt-a? i max brzinu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju