Tehnički kutak > Tuning skutera

Cudan zvuk luna

<< < (13/28) > >>

animatrix:
2.2kW rekao bih, 3.5ks... ja imam misljenje da sa obradom kanala u cilindru, vecim karburatorom ili dobro podesenim originalnim, pravilnim rolicama i oprugama kvacila, bi motor dosta fino isao

boleee:
Meni motor isto isto serijala 80 :D

ja uzo auspuh , rollne, 42mm klip , cilindar , svoj klip sacuvao i cilindar ako za nedaj boze ovo rikne , motor ide ludiloooooo jedno barem preko 100 predje malo ga zeza fabricko kvacilo to cu morat u sportsko pretvorit al start mi je u rangu beverlija 250 skoro , ne bas sad da neispadne al zamislite kad netreba uopste cimat da ide na zadnji samo pun gas i motor ce sam na zadnjaka :D:D

btw tio sam i 47mm al prepo se majstor i reko da ce me otjerat  :toothy12:

zvone17:
Koliko mm ima klip na serijskoj luni?

animatrix:
40mm

luna500rr:

--- Citat: boleee - 28 Travanj, 2009, 20:00:10 ---Meni motor isto isto serijala 80 :D

ja uzo auspuh , rollne, 42mm klip , cilindar , svoj klip sacuvao i cilindar ako za nedaj boze ovo rikne , motor ide ludiloooooo jedno barem preko 100 predje malo ga zeza fabricko kvacilo to cu morat u sportsko pretvorit al start mi je u rangu beverlija 250 skoro , ne bas sad da neispadne al zamislite kad netreba uopste cimat da ide na zadnji samo pun gas i motor ce sam na zadnjaka :D:D

btw tio sam i 47mm al prepo se majstor i reko da ce me otjerat  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Cpi ima malo duzi prjenos a i 12mm bolcnu klipa pa je veci izbor klipova prilikom brusenja cilindra. Njemu je dosta prosirit cilindar i puni cukice do kraja :headbang:
Serijska luna bez ikakvih blokada i pregrada u spuhu ima tocno 4,5 ks. Uz drugi remen i moja bi isla tocno 80 po cukicama, ima mi prijatelj pa znam  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju