Tehnički kutak > Tuning skutera

Cudan zvuk luna

<< < (27/28) > >>

crazy marek:
ti policajci su stvarno mutavi........pa saki 50cm skuter ide vise od 50km...pri meni bar to znaju :notworthy: :notworthy:

PROOF:
zato kupis elektricnu blokadu od slowridera i nemas problema....

luna500rr:

--- Citat: PROOF - 09 Svibanj, 2009, 23:18:07 ---zato kupis elektricnu blokadu od slowridera i nemas problema....

--- Kraj citata ---

profesore druga je stvar u varazdinu, a druga u imotskom. Kad u nas policajac opazi tomosa da ide preko 50, jos ce ti rec:'' Bravo, sad kad si takav dobar majstor, necu ti nista pisat :toothy12:'' . Na skuter oni u nas gledaju kao da ima preko 50 kubika te nece nikome nista pisat, jedino ako ides prebrzo. To sto su tebe snimili da ides 55 moga si im se zasmijat u facu jer je dopustena tolerancija 10%, a ti je nisi presao. Da su ti napisali kaznu, mogao si podnjet tuzbu i kazna ce ti bit ponistena, a ako imas srece, mozda i koju kn izvuces iz toga :glasses2:

zvone17:

--- Citat: luna500rr - 10 Svibanj, 2009, 11:37:55 ---profesore druga je stvar u varazdinu, a druga u imotskom. Kad u nas policajac opazi tomosa da ide preko 50, jos ce ti rec:'' Bravo, sad kad si takav dobar majstor, necu ti nista pisat :toothy12:'' . Na skuter oni u nas gledaju kao da ima preko 50 kubika te nece nikome nista pisat, jedino ako ides prebrzo. To sto su tebe snimili da ides 55 moga si im se zasmijat u facu jer je dopustena tolerancija 10%, a ti je nisi presao. Da su ti napisali kaznu, mogao si podnjet tuzbu i kazna ce ti bit ponistena, a ako imas srece, mozda i koju kn izvuces iz toga :glasses2:

--- Kraj citata ---

Znam da je tolerancija 10% i to naaci da bi moga ic 60 al ako me vidi da idem toliko moze me odvest na tehnicki i gotov sam onda.

animatrix:
vjetar u ledja je bio pa si uspio izvuc mrvicu vise, bla bla ;D a trebalo bi za svaki slucaj strpat tu slowriderovu blokadu... jbg, materijal te dodje ispod 10kn u chipoteci..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju