Tehnički kutak > Tuning skutera
Cudan zvuk luna
animatrix:
po okretajima skuzis jesi li pretjerao il ne... nastimas si vario da se motor vrti na okretajima na kojima znas da najbolje vuce... tipa, serijala, prijedjes 45 i pocne dizati okretaje, i od 50 do 60 vuce najbolje, potrefis rolice koje ce mu dat da se vrti kao da ide 55 recimo, i do 60 ces imat fino ubrzanje..
marko189:
meni moj dobi okretaje od 35 do 55 s tim da sad ide 55 max, a prije je iso 65... imam 3000km
zvone17:
Kako ovi kilometri idu...koliko moze prijec luna? Jel postoji sansa nakon puno km da se stavi druga masina ili tako nesto?
luna500rr:
Ustelana luna moze bez promjene karika prjeci preko 20tisuca, uz normalnu upotrebu i redovan servis :icon_thumright:
Poslje ces kad vec imas A1 najvjerovatije uzeti neki 125 4t ili kakvu sportasicu ako budes imao volje, a neces se zafrkavati s mjenjanjem masine, a mozes masinu promjeniti sad ili za sto godina, ali nemas potrebe, motor ti je jos nov
zvone17:
ok hvala. Sad mi je bila na prvom servisu na 500 km i on je rekao da mu je opet dotram na 1000. Ne znam bi li je dotrava kad bude 1000 km jer ce mi samo džabe uzet 200 kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju