ja sam se navozio relativno dosta crossera,yz 125,cr 125,2 x husky 250,ktm 250----125 mi je bila full vozljivija,bolja u rukama,lakša,ono baš ok ali treba vrtiti i vrtiti,250-bomba ali mi se nikad nije svidjalo što mi se činilo da više one mene voze nego ja njih(pogotovo husky),imam 70 kg(uvijek) i178 visine,ali stari moj stvarno nekad nisam mogao,mi smo puno prašili po Učki(ćićariji,Istri,više enduro nego cross)za sve ostalo van off road-majka 250,neznam koji papak ih nebi bio digao u 3,4,ali nisu mi išle 250 samo radi toga što po šumi su one mene vozile,po stazi par krugova i nemam ruke 2 sata,uglavnom super gušt,ako netko želi-neka proba-nebi trebao žaliti,ima čini mi se jedna CR 500 kod mog frenda u Opatiji,stoji nekih 2,3,4 g.on ju dobio u neki račun,išla bi za neku siću,nemogu reć točno ali kad sam ja htio lani-rekao mi je nekih 200-300 eura,ne vozi.čini mi se klip-cilindar nešto ali inače komplet,on ju sigurno neće voziti ni s popravljati,sad je ko i ja 40 godišnjak i libo ga ona stvar za to(inače je bio viceprvak u brzincima-PH i PJ-nekadašnjih 50ccm i u 80 je bio 3,4,5-neznam više točno pa da nebi bilo da lažem,teško mi se sjetit jer sam imao 4 frenda koji su vozili brzince i 3 cross-u jugi)ako nekog interesira mogu broj nabaviti,pošaljite poruku pa ću pogledati,pozz