Tehnički kutak > Tuning skutera
SF-rox montiranje felgi...
Drnda:
ovako, namjeravam drag volan staviti na to...
znaci prednja felga, stapovi od roxa, disk i celjust... trebaju li mi samo stapovi ili sto jos..jer ako netreba stup onda ga nebih ni uzimao..
Crazy Kuree:
Meni je tokar radio tako nešto, osjeko od mosta aeroxovog šipku i napravio identičnu mojoj na neosu probušio dole i zavario, evo i dan danas nema nikakvih problema nit mi volan vuče u neku stranu
speed:
--- Citat: Drnda-1 - 18 Travanj, 2009, 14:00:40 ---ovako, namjeravam drag volan staviti na to...
znaci prednja felga, stapovi od roxa, disk i celjust... trebaju li mi samo stapovi ili sto jos..jer ako netreba stup onda ga nebih ni uzimao..
--- Kraj citata ---
ne treba ti stup,ako ces stavljati od sf,ako vec ide drag gore uzmi si jer lakse ti je doc do volana za aeroxa nego SF
pupi_sf2:
--- Citat: speed - 18 Travanj, 2009, 16:03:57 ---ne treba ti stup,ako ces stavljati od sf,ako vec ide drag gore uzmi si jer lakse ti je doc do volana za aeroxa nego SF
--- Kraj citata ---
cekaj sad me zanima jel se moze stup od sf-a stavit na trokut od aeroxa i da to sve funkcionira?
Drnda:
--- Citat: pupi_sf2 - 24 Travanj, 2009, 17:34:38 ---cekaj sad me zanima jel se moze stup od sf-a stavit na trokut od aeroxa i da to sve funkcionira?
--- Kraj citata ---
moze stup od bilo koga skuta na bilo koju vilu.. samo ce tokar imati posla.. jer treba malo stup ili trokut malo preraditi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju