Tehnički kutak > Tuning skutera
SF-rox montiranje felgi...
Drnda:
zanima me koje sve modifikacije treba raditi za pripasati vilice, stup i felgu, prednju i zadnju te kocnice sa roxa na sf2...
n0n4m3:
za vilice od roxa na sf trbas rezat ramu od sf .. tamo di stup prolazi... poslije toga nema vracanja sf vilice :icon_biggrin: za kocnice .. mislis na celjusti ? prednje ti trebaju od roxa .. a zadnje moras sf .. jer nisu iste rupe .. neznam jel moze kakvi distancer ..al nevirujen ..
a za zadnju felgu ti triba samo distancer ..
speed:
--- Citat: n0n4m3 - 18 Travanj, 2009, 02:58:48 ---za vilice od roxa na sf trbas rezat ramu od sf .. tamo di stup prolazi... poslije toga nema vracanja sf vilice :icon_biggrin: za kocnice .. mislis na celjusti ? prednje ti trebaju od roxa .. a zadnje moras sf .. jer nisu iste rupe .. neznam jel moze kakvi distancer ..al nevirujen ..
a za zadnju felgu ti triba samo distancer ..
--- Kraj citata ---
zasto treba erezati ramu di stup prolazi,samo pretokari stup vilice da bude kao i u Sf i pase onda sve
n0n4m3:
ja sam se raspitivao .. pa mi je tako netko rekao :toothy11:
a on se nije izjasnio oce serijski volan i to ila sta kako ..
najbolje uzet stup od sf i trokut , vilice od roxa .. i triba ti prednja felga i celjust i to je to
speed:
--- Citat: n0n4m3 - 18 Travanj, 2009, 11:26:30 ---ja sam se raspitivao .. pa mi je tako netko rekao :toothy11:
a on se nije izjasnio oce serijski volan i to ila sta kako ..
najbolje uzet stup od sf i trokut , vilice od roxa .. i triba ti prednja felga i celjust i to je to
--- Kraj citata ---
mislim da je od roxa stup nesto siri,ili je uzi nisam siguran,ako ke siri samo se pretpkari ko sta je i od sf i ide gore u serijski volan
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju