Općenito > Generalno o skuterima
Distancer amortizera
aerox92:
da li je istina da se distancer amortizera ne moze stawit ako mi motor ima fabricku nogaru?? :)
Drnda:
moze, jedino sam je ja trebao malo pobrusiti jer je falilo mrvicu...
aerox92:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Travanj, 2009, 16:56:52 ---moze, jedino sam je ja trebao malo pobrusiti jer je falilo mrvicu...
--- Kraj citata ---
??ne shvatam??
andy:
Ako staviš distancer na motor a imaš original nogaru, znači onu središnju nećeš moć stavit motor na nogare jer čim staviš distancer iza kotač je više prema dolje odnosno zadnji kraj ide više u zrak.. Tak da će ti nogara bit u prazno kad je spustiš il malo dodirivati pod.. Ja sam njega skinuo nakon par dana, bezveze je meni to :icon_thumright:
aerox92:
--- Citat: andy - 17 Travanj, 2009, 17:23:07 ---Ako staviš distancer na motor a imaš original nogaru, znači onu središnju nećeš moć stavit motor na nogare jer čim staviš distancer iza kotač je više prema dolje odnosno zadnji kraj ide više u zrak.. Tak da će ti nogara bit u prazno kad je spustiš il malo dodirivati pod.. Ja sam njega skinuo nakon par dana, bezveze je meni to :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hmmm...neko kaze da ce se motor nagnut na stranu(ako imam distancer) ako motor stawim na nogaru(onu weliku(fabricku)) ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju