Općenito > Generalno o skuterima

Distancer amortizera

<< < (2/6) > >>

andy:

--- Citat: aerox92 - 17 Travanj, 2009, 17:25:33 ---hmmm...neko kaze da ce se motor nagnut na stranu(ako imam distancer) ako motor stawim na nogaru(onu weliku(fabricku)) ?

--- Kraj citata ---

Pa ne, nego zaključi sam logički... Kao da sad digneš zadnji kraj u zrak malo i spusti nogaru dolje i vidi kak će sjest.. plesat će u zraku al dodirivat tlo al ne bit u čvrstom položaju..  :icon_thumright:

Drnda:

--- Citat: aerox92 - 17 Travanj, 2009, 17:25:33 ---hmmm...neko kaze da ce se motor nagnut na stranu(ako imam distancer) ako motor stawim na nogaru(onu weliku(fabricku)) ?

--- Kraj citata ---
nece se bas nagnuti, ali meni je bio naslonjen na gumu a ne na nogar tako da malo stoji ukoso.. tako da kada ga dizes sa tog nogara trebas ga malo ukoso nagnuti i onda ga spustiti, tzato jer kada ga nakosis jedna od 2 poluge nogare se drzi asfalta i onda se tek vrati natrag...

aerox92:
e pa ok...ako se nece nagnut....mene bi samo to nerwiralo..a toshto ti drnda kazesh..ako mi bude tako..obrusit cu i ja malo.. hvala  :icon_thumright:

Drnda:
a slusaj, to sto je nagnut, meni je jedno vrijeme bila centralna skinuta i samo je imao bocnu, pa sam je sada opet vratio.. uglavnom i to bi se trebalo moci nekako rijesiti... mozda spustanjem cent. nogare prema dole ili nesto tako...

RimSo:
Ne kužim kakve veze ima centralna nogara koja je na rami sa distancerom zadnjeg amortizera koji je na deklu il mašini..neka neko pojasni..slikovno ako može ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju