Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Lampica za temp.
fatal1ty:
--- Citat: SlowRider - 18 Travanj, 2009, 17:42:20 ---Masina se zadnja otvara.
--- Kraj citata ---
Ma skidanje kape cilindra ni nije otvaranje mašine to je skidanje 4 šarafa i ispuštanje malo vode...
SlowRider:
--- Citat: fatal1ty - 18 Travanj, 2009, 17:46:53 ---Ma skidanje kape cilindra ni nije otvaranje mašine to je skidanje 4 šarafa i ispuštanje malo vode...
--- Kraj citata ---
Nema veze, prije toga se mogu provjeriti neke jednostavne stvari.
fatal1ty:
--- Citat: SlowRider - 18 Travanj, 2009, 17:53:20 ---Nema veze, prije toga se mogu provjeriti neke jednostavne stvari.
--- Kraj citata ---
Pa čovjek je lijepo objasnio da ih je provjerio :icon_thumright:
dhorvat:
Andy, reko sam ti već da ti je najvjerojatnije do senzora ili do elektronike. :icon_thumright:
Ovo tvoje mi odavno smrdi na to, jer ako se voziš motorom 15 minuta na pola gasa bez da zakuha onda to definitivno nije termostat :jerk:
andy:
--- Citat: dhorvat - 19 Travanj, 2009, 18:51:29 ---Andy, reko sam ti već da ti je najvjerojatnije do senzora ili do elektronike. :icon_thumright:
Ovo tvoje mi odavno smrdi na to, jer ako se voziš motorom 15 minuta na pola gasa bez da zakuha onda to definitivno nije termostat :jerk:
--- Kraj citata ---
Senzor ću naručit novi, zvat ću u Zagreb neki centar il Bencony.. To prvo, a ak ni to ne pomogne onda ćemo vidjet...... :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju