Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox - Lampica za temp.
Brla:
--- Citat: PitBull Aerox - 18 Travanj, 2009, 14:31:54 ---vodu tjera propeler koji je spojen na magnet, a magnet vrti radilica. termostat se nalazi na kapi na mjestu na kojem nemoze nikako niti zaustavit niti sprijecit tok vode i nema nikakvog utjecaja na kretanje vode jer se propeler vrti koliko i radilica, tj imaju jednake obrtaje. neznam kako je na piaggiu i peugeotu ali na minareliju je tako. on jednostavno sluzi kao pokazatelj temperature. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
prijatelju ti si se izgleda zezno i zamjenio si termostat s indikatorom temperature :icon_biggrin:
andy:
--- Citat: PitBull Aerox - 18 Travanj, 2009, 14:31:54 ---vodu tjera propeler koji je spojen na magnet, a magnet vrti radilica. termostat se nalazi na kapi na mjestu na kojem nemoze nikako niti zaustavit niti sprijecit tok vode i nema nikakvog utjecaja na kretanje vode jer se propeler vrti koliko i radilica, tj imaju jednake obrtaje. neznam kako je na piaggiu i peugeotu ali na minareliju je tako. on jednostavno sluzi kao pokazatelj temperature. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
I di se nalazi to onda ? :drunken_smilie:
fatal1ty:
--- Citat: Losinj - 17 Travanj, 2009, 23:56:50 ---
dobro,dal dok otvaram jednu od tih cjevcica dal treba bit otvorena posuda za vodu,i kolko dugo da motor radi i da budu otvorene te cjevcice .?
--- Kraj citata ---
Jači cilindri na minarelliu uopće nemaju taj sistem na glavi i nemože se odzračivat minarelli ko šta se to na piaggiu radi !
Odzračivanje ovdje vrti sam sistem,na princip takoreći samodzračivanja na leru,i to je to.Sumnjam da mu se pali lampica jer mu nije odzračen skuter.Prvo i osnovno nikad nije raskapan i tu pada u vodu problem s odzračivanjem.Možda je otišao senzor pa prerano javlja pregrijavanje.Može biti milijun stvari,od najveće gluposti ko žica da dira masu,do svega i svačega.Ja bi osobono skinuo cilindar i pogledao dihtunge i u kakvom je klip stanju skupa s karikama,to eliminirao,pa onda krenuo dalje.Ili stavio drugi senzor pa vidio,pa onda vodenu pumpu pogledao,skinuo termostat,ako je sve to uredu onda sigurno nešta sa strujom nevalja jer nema šta više biti.
andy:
Oke, senzor mogu sam promjenit, sam ga treba nabavit...
Otvaro mašinu nebudem, u to se nebi htio mješat i termostat dirat, jer neznam ni kak izgleda.. :toothy11: Nisam to nikad baš radio pa nebi radije sam prvi put.. Budem probo nekog nać za pomoć pa da otvorimo mašinu :icon_thumright:
SlowRider:
Masina se zadnja otvara.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju