Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - Lampica za temp.

<< < (7/12) > >>

speed:

--- Citat: andy - 17 Travanj, 2009, 23:00:51 ---Vidim da Slow sumnjaš na neš drugo još.. Ajde reci  :)

--- Kraj citata ---
tesko je ovako reci,najbolje znas kad provozas skut,isto ti je tako kad karb stelas,mi ti kazemo tu ogrubo,ali fino stelanje ti je najvise ovisi kad netko tko zna proveze skut

SlowRider:

--- Citat: Losinj - 17 Travanj, 2009, 23:10:13 ---kazu mi neki da mozda nije ok ozraceno,,kako da ozracim buduci da nisam nikad radio,sta upalim ga i otvorim posudu s vodom i pustim ga da radi malo il kaj,,,,

--- Kraj citata ---

na jednu od ovih cijevcica ispusti malo tekucine iz rashladnog sistema, trebao bi prvo izlaziti zrak pa onda cisti mlaz bez zraka.

andy:

--- Citat: speed - 17 Travanj, 2009, 23:14:06 ---tesko je ovako reci,najbolje znas kad provozas skut,isto ti je tako kad karb stelas,mi ti kazemo tu ogrubo,ali fino stelanje ti je najvise ovisi kad netko tko zna proveze skut

--- Kraj citata ---

Pa ne al kad ga ja provozam i kad se upali lampica i kad vozim prije nego stanem on ide istooo.. Tak da mora da je struja onda  :angry9:

Ma jbt#..  :sad3:

Losinj:

--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2009, 23:14:42 ---

na jednu od ovih cijevcica ispusti malo tekucine iz rashladnog sistema, trebao bi prvo izlaziti zrak pa onda cisti mlaz bez zraka.

--- Kraj citata ---

dobro,dal dok otvaram jednu od tih cjevcica dal treba bit otvorena posuda za vodu,i kolko dugo da motor radi i da budu otvorene te cjevcice .?

speed:

--- Citat: Losinj - 17 Travanj, 2009, 23:56:50 ---
dobro,dal dok otvaram jednu od tih cjevcica dal treba bit otvorena posuda za vodu,i kolko dugo da motor radi i da budu otvorene te cjevcice .?

--- Kraj citata ---
ne treba ti biti otvoreno,otvoris i malo ti vode izadje pa zraka i kad ti voda konstantno ide van onda je zatvoris

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju