Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox - Lampica za temp.

<< < (6/12) > >>

andy:
Znači nejdem preko vodene.. Isss, ak ja dobro mislim moram skut rasturit na pol  :drunken_smilie:

Nemojte se smijat al oko ovog prvi put mrdam, pa ak pitam gluposti.. Da  ;D

SlowRider:
Na serijskom skuteru bi skinuo termostat samo ako bi posumnjao na njega, moguce da on ima ogranicen protok koji nije dovoljan, a mozda je nesto drugo problem.

andy:

--- Citat: SlowRider - 17 Travanj, 2009, 22:59:57 ---Na serijskom skuteru bi skinuo termostat samo ako bi posumnjao na njega, moguce da on ima ogranicen protok koji nije dovoljan, a mozda je nesto drugo problem.

--- Kraj citata ---

Vidim da Slow sumnjaš na neš drugo još.. Ajde reci  :)

SlowRider:

--- Citat: andy - 17 Travanj, 2009, 23:00:51 ---Vidim da Slow sumnjaš na neš drugo još.. Ajde reci  :)

--- Kraj citata ---

Nisam vidovnjak, da napravim krug na skuteru vrlo brzo bi otkrio problem.

Losinj:
imam ja slican problem samo mi se nepali lampica,na skuteru(F15) imam digitalne satove i sad onaj pokazivac temperature bi bilo ok negdje 3 do 4 crtice medjutim meni je nekad na 4 a nekad na 6 ili 7.....8 je zadnja i poslje nje se pali lampica al to mi se nedesava,izvadjen je termostat,.....na performansama negubim nis ni kad je na 6-7 ili na 3-4 isto sve....

kazu mi neki da mozda nije ok ozraceno,,kako da ozracim buduci da nisam nikad radio,sta upalim ga i otvorim posudu s vodom i pustim ga da radi malo il kaj,,,,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju