Tehnički kutak > Tuning skutera
SETUP lol vec 1000 put pitam ali evo neka bude
ADRO 3:
hvala blitzman ima tu neko ko me razumije :toothy12:
aj napisi svoj setup da malo procjenim
btw kolko ce mi to trosit znam da ce bit nes monstruozno al kolko otprilike
BlitzMan:
--- Citat: ADRO 3 - 23 Ožujak, 2007, 20:18:00 ---hvala blitzman ima tu neko ko me razumije :toothy12:
aj napisi svoj setup da malo procjenim
btw kolko ce mi to trosit znam da ce bit nes monstruozno al kolko otprilike
--- Kraj citata ---
Nije za javnost moj setup jer skuter nisam zavrsio do kraja pa necu jos nista govorit
skuter ce ti trosit oko 14 litara na 28mm fergazeru, ti si stavi 24 ili 25mm frgu to je super i spustis si potrosnju za koju litru
ADRO 3:
hohoho... dobro je stavit cu ja rezervoar jedan ispod sica
Aleksandar:
A da i kupis sve te dijelove i sam znas da je to za trke ...kairk drze 700 -800 km ,a klip 1500 ::)
A onda dalje...di je znanje za to ustelat sve..nije problem stavit dijelove gore nego sve to ustelat..a i karb 25, on ustelan trosi debelo preko 10 l,a kamoli neustelan...imas mjesece i mejsece posla dok se sve slotzi tip top ak me kuzis..nije to igra..
ryder on the storm:
--- Citat: Aleksandar - 24 Ožujak, 2007, 00:28:21 ---A da i kupis sve te dijelove i sam znas da je to za trke ...kairk drze 700 -800 km ,a klip 1500 ::)
A onda dalje...di je znanje za to ustelat sve..nije problem stavit dijelove gore nego sve to ustelat..a i karb 25, on ustelan trosi debelo preko 10 l,a kamoli neustelan...imas mjesece i mejsece posla dok se sve slotzi tip top ak me kuzis..nije to igra..
--- Kraj citata ---
Usput,zanima me koliko bi trošio kvalitetno naštelan midrace,i koliko bi trajao?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju