Tehnički kutak > Tuning skutera

SETUP lol vec 1000 put pitam ali evo neka bude

<< < (4/6) > >>

Sugar:
pa stavio je na novog nrg-a

ADRO 3:
evo citam malo sta ste napisali nije me bilo vec na netu oko 10 dana nes je zahebavalo

ovako skupljam za ovo vec 2 ljeta radim tako da to je ono jos neostvareni san
stvarno sa se puno naradio i jednostavno zelim sve ulozit u scoot

nevjerujem da cu zalit za lovom jer mi je to cjelo vrijeme bio cilj pa onda...

inace thx blitzmanu puno si pomogo

thx ostali kada sve kupim cu poslikat i stavit na forum takodjer kada sve to stavim na scoot doci cu i do zagreba pa cemo se svi forumasi nac pa i da uzivo vidite moj projekt

btw na ono to je neisplativo to ocito pisu ljudi koji nikada nisu sjeli na tuniran scoot jao meni nema veceg gusta kad ono date gas a scoot poleti a vi sretni nema vece srece... sta rec nego kada pocnete s tuningom nema veceg gusta cjelo ljeto mi nije bio problem raditi imajuci na umu da cu na kraju godine imati scoot snova

nisam ja sada neki scoot freak ali jednostavno to volim i idem za time

Mr J:
poslije ce ti biti zao... zelim ti sve najbolje ali iskreno ti govorim, onda ces lupati glavom o zid... eto, to ti je bio prijateljski savjet... SRETNO!

StreetRunner:
evo ja te podržavan,neću ti više srat ništa.Sam ćeš posli sve procjenit,ali bar ostavi 2-3 tisuće kuna za održavanje jer vidit ćeš kad svako malo nešto počne zajebavat :dontknow:

BlitzMan:
Cek malo vi ste svi prije imali race skutere i najerbane i tako dalje pa mu govorite da to nevalja

ja nevidim razloga za jebavanje covjeka

neznate kako izglda cilindar i ostalo od race a 90% vas nije nikad vidilo race skuter zato sutite i nemojte srat gluposti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju