Tehnički kutak > Tuning skutera
SETUP lol vec 1000 put pitam ali evo neka bude
Punisher:
Ako si baš toliko zagrizao za to neću ti sigurno nabijat na nos da ja to ne bih nikad napravio.
Ja bih si rađe od te love platio za A kategoriju i poslije skupiš još mrvu i eto ti jačeg skutera. :toothy10: :glasses2:
StreetRunner:
a bože moj to mu govorimo već duže vrime.Puno je to love u igru.
Nemoj mislit da te ja napadan ali kad počneš radit,bar sezonski ako ništa drugo vidit ćeš koliko triba znoja i truda za te pare.A te pare SVE ulagat u 50ccm je neisplativo totalno.A razmišljaš li da staviš neku jaču mašinu u svoj skut pa ga još onda i friziraš ako oćeš.Stari ti neće primjetit sigurno jedino ako nije neki meštar
ryder on the storm:
--- Citat: StreetRunner - 20 Ožujak, 2007, 19:25:07 ---a bože moj to mu govorimo već duže vrime.Puno je to love u igru.
Nemoj mislit da te ja napadan ali kad počneš radit,bar sezonski ako ništa drugo vidit ćeš koliko triba znoja i truda za te pare.A te pare SVE ulagat u 50ccm je neisplativo totalno.A razmišljaš li da staviš neku jaču mašinu u svoj skut pa ga još onda i friziraš ako oćeš.Stari ti neće primjetit sigurno jedino ako nije neki meštar
--- Kraj citata ---
Da,kupi 180 sp.
p.s. da ne otvaram novu temu, imam jedno pitanje.Naime, bi li se motor od 180 sp-a mogao nekako ugurati u novi runner 50?,jer ako bi ,mislim da bi to bilo isplativije od klasičnog midrace tuninga!
Sugar:
decko sa ss foruma je stavio na nrg-a pa moze onda i na runnera
StreetRunner:
--- Citat: Sugar - 20 Ožujak, 2007, 22:33:41 ---decko sa ss foruma je stavio na nrg-a pa moze onda i na runnera
--- Kraj citata ---
ali u pitanju je novi Runner.Sad kakva je shema s njin neznan ali moglo bi se to ubacit.Samo šta ćeš minjat novu mašinu,bar ne još :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju