Tehnički kutak > Garaža
Peugeot Vivacity 2
marko1990:
pa šta si može dogodit?taj nastavak samo blokira protok zraka nista više,najbitniji ti je sami airbox di je filter!!!! skini slobodno!! :icon_thumright:
Tino22:
--- Citat: marko1990 - 13 Svibanj, 2009, 21:45:17 ---pa šta si može dogodit?taj nastavak samo blokira protok zraka nista više,najbitniji ti je sami airbox di je filter!!!! skini slobodno!! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ok,hvala na savjetu :)
Neki su mi rekli da nesmijem to skidat i vozit se bez toga...očito se ne kuže u skutere. :icon_scratch:
Planiram stavit redsponge i diznu 64 i skinuti ono slijepo crijevo u airboxu.. :toothy9:
marko1990:
--- Citat: Tino22 - 13 Svibanj, 2009, 22:27:24 ---Ok,hvala na savjetu :)
Neki su mi rekli da nesmijem to skidat i vozit se bez toga...očito se ne kuže u skutere. :icon_scratch:
Planiram stavit redsponge i diznu 64 i skinuti ono slijepo crijevo u airboxu.. :toothy9:
--- Kraj citata ---
samo skini taj tunel, samo stavi red sponge i tu diznu 64...i ono crijevo u airboxu odreži ali ne skroz..neka ostane oko 1 cm....i mora da skut pici!!! :icon_thumright:
Tino22:
--- Citat: marko1990 - 13 Svibanj, 2009, 22:48:35 ---samo skini taj tunel, samo stavi red sponge i tu diznu 64...i ono crijevo u airboxu odreži ali ne skroz..neka ostane oko 1 cm....i mora da skut pici!!! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Misliš da će ići bolje?? Čitao sam negdje na forumu da se dizna mora preradit za gurtner...kako?
marko1990:
da diznom i red spongeom ce ti skut bolje hvatat gas i dobit ces mrvicu krajnje brzine....a kaj se tice dizne....znaci kupiš diznu M6 i ona ti paše na gutner ali je malo predugacka kad se zasrafi.znaci ona glava na dizni je prevelika i nemres stavit casicu od karba.Doma ljepo uzmeš flex i obrusis glavu i ostavis samo malo da možeš stavit odvijaš kad zašrafljuješ i to to je to!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju