Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

6. moto susreti SLAV. BROD

<< < (24/29) > >>

igor.sb:
koje isprike  :binkybaby: :binkybaby:

na poloju ti sr ni ne treba, a prijevoz si imao svakako, kao i ulaznicu  :icon_tongue:

sto se tice crnog runnera drlog teski  :toothy12: cudi me da vozi jos uvijek, jedan od 2 mid race u brodu  :sad1: :sad1:

lucky_boy:
Odlicna 3 dana na poloju...petak i subota tocenje u sebe, a nedjelja ujutro vjezbanje vratnih misica :laughing9: . Nemam niti jedne primjedbe, stvarno svake godine sve bolje i bolje, jedan od najjacih moto susreta u cijeloj hr...vidimo se naravno i nagodinu...pozz

mata_125:
ej decki evo da vam se i ja javim,, ma bilo je preeejebeno!!!
2tdottore i dhorvat svaka vam cast,, hvala decki na svemu, super voznjica. Bas mi je drago da sam vas upoznao :icon_thumright:.
e da, da vam javim napravio sam vise od 250km s 54kn. hh. ;D
--- Citat: 2TDottore - 11 Svibanj, 2009, 16:04:05 ---u jbt......kak smo to propustili.......  :uff:  :bem__mu:

--- Kraj citata ---
a jbg,, trebali ste ostat do jutra,, sve bi stigli pogledat :icon_tongue: i isli bi s nama doma.

dhorvat:

--- Citat: mata_125 - 11 Svibanj, 2009, 18:59:35 ---ej decki evo da vam se i ja javim,, ma bilo je preeejebeno!!!
2tdottore i dhorvat svaka vam cast,, hvala decki na svemu, super voznjica.
e da, da vam javim napravio sam vise od 250km s 54kn. hh. ;D  a jbg,, trebali ste ostat do jutra,, sve bi stigli pogledat :icon_tongue: i isli bi s nama doma.

--- Kraj citata ---

ma nema beda...

Ja sam malo klao Roxa, ali na kraju je ispalo da ga nisam klao nego propuhao jer sad ide nijansicu bolje  :laughing9: :laughing9:

Ovo je bio test izdržljivosti, barem za nas iz Zagreba. Makar ni od Siska nije puno bliže. Ovo nek bude još jedan u nizu dokaza da je sve moguće.  :icon_biggrin:

veka84sb:
Eto sta je susret, svi hvale i bilo prva liga a cak i sex show propustili ,a i dalje misle da je bilo jebe%%...

Da su bili na sex show i jos nekim sitnicama ,,npr grupno pisanje i slicno ne bi se vise ni otisli iz Broda ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju