Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
6. moto susreti SLAV. BROD
vuk:
ja sam sve propustio. ispeko roštilj, i lego spavat. ćak sam ćuo da su me pojedinci pokušavali probudit ali bezuspješno. :zivili: :zivili: :zivili: :zivili:
Keky.sb:
u jbt evo mene opet. grom mi u onom nevremenu prije tjedan dana sašio u komp i evo uspio sam ga osposobiti da skoknema na forum. slika u banani, zvuka nemam i štete imam preko 3000 kn na kompu. od toga samo me grafička košta 2350 kn jer je i ona bleknula.
uz sav jad zbog kompa baš mi je drago da je svima bilo super na moto-susretu. meni je bilo savršeno. opet sam si dokazao da mogu piti cijelu noć bez prestanka i sjesti na motor. to ne radim inače, samo za moto-susret. inače ne podržavam alkohol i sjesti u ili na neko prometalo.
jedina zamjerka na susretu je ta što su izolirali skutere, a to se prije nije događalo. mogli smo se po cijelom poloju voziti i poštovali su i nas na skuterima, a sada gore nego da smo došli na biciklu. nije nas to spriječilo da se ipak vozamo po poloju. išli smo na malo teži način da dobijemo ono što želimo, a sve ostalo je bilo savršeno.
@dottore, gledali smo pogrešnu pozornicu kada smo iščekivali striptiz jbg. on je bio na onoj drugoj, manjoj pozornici. :drunken_smilie:
2TDottore:
kakve budale......treba nas dat ubit....... :uff: :tuptup:
Keky.sb:
hehe istina. :cice: :headbang:
e i da, dokazali smo da bt30 drži bolje od ml50. neka dhorvat objasni na vlastitom iskustvu. već su vam se dečki pohvalili da je imao bliski susret sa brodskim asfaltom. :beah: :skuter11:
2TDottore:
da...to sam zaboravio napisat...... ;D
al sad javno svima govorim da je ML50 obicno smece od gume jer nisam mogo vjerovat da ne drzi po noci po asfaltu koji je glatko ko staklo.......stvarno me guma razocarala......nikad ju vise necu kupit...... :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju