Tehnički kutak > Tuning skutera
lezajevi radilice
neer:
--- Citat: ivanm - 18 Travanj, 2009, 20:30:10 ---lupni lagano čekićem radilicu sa lijeve i desne strane, to se napravi dok je sve "friško" da se dobije potreban luft..
--- Kraj citata ---
da i meni se to znalo dogadjat pa sam napravio isto ko sto ivan kaze nemoj sastavljat dok sve nesjedne na svoje,ja uzmem gumeni cekic pa malo izlupam po blokovima sa svih strana ili ljevu i desnu polutku puknem par puta cekicem da sve sjedne na svoje.jbg novi lezajevi sve je to na knap
fatal1ty:
Skino sam mali blok,ležaj nije bio oštećen pa sam ga mogao opet koristit,tj. ostao je na radilici,stavio sve u zamrzivač i danas ponovo stavio kao i neki dan i sad je sve u redu,neznam šta nije bilo dobro zadnji put.Čudesa...
skejo:
Evo sve sam ponovo rastavio i sad imam problem lezajevi su ostali na radilici kako ih vi skidate s radilice strah me da nebi ostetio radilicu koje da uzmem skf s metalnim vijencom ili s teflonom
neer:
uzmi c3 s metalnim kavezom nema potrebe stavljat c4 cak ih i ne preporucaju na serijali bez rezonantnog auspuha zbog te silne topline najbolje ti je c3 uzet i miran si..ja skidam lezajeve s radilice tako da malo zagrijem radilicu tj onu osovinu di je lezaj zapeo i onda zabijem dva metalna klina s strane ispod lezaja i napravim prostora za radapciger trokraki. :frajer:
fatal1ty:
Nabiješ nešta između ležaja i radilice,ja nabijem malu sjekiru,onu za kalat drva s čekićem i izvuć će ti ležaj 3-4mm i onda može uć radapciger,a i možeš ga izbit pomoću poluge i čekića.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju