Tehnički kutak > Tuning skutera
lezajevi radilice
3alfa3:
--- Citat: speed - 15 Travanj, 2009, 22:34:14 ---a jbm misa sada,ja sam tak monitirao kak si mi ti rekao,pa mi je seba rekao da nije dobro,da je gledao na forumu,
--- Kraj citata ---
Ja cu sebi uvijek montirati tako da otvorena strana bude okrenuta uljnom kanalu u bloku kroz koji lezaj dobiva svoju porciju ulja 8)
speed:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Travanj, 2009, 22:37:49 ---Ja cu sebi uvijek montirati tako da otvorena strana bude okrenuta uljnom kanalu u bloku kroz koji lezaj dobiva svoju porciju ulja 8)
--- Kraj citata ---
tom logikom sam i ja isao,da se podmazuju bolje
3alfa3:
--- Citat: speed - 15 Travanj, 2009, 22:39:40 ---tom logikom sam i ja isao,da se podmazuju bolje
--- Kraj citata ---
Onda logicki razmisljas :headbang:
Jedino oni MHR lageri koji imaju obrusen vanjski obruc za 2mm se okrecu otvorenim dijelom prema radilici jer se na takvim (trkacim, u pravilu) skuterima uljni kanali zapunjuju. Zato i jesu lageri pobruseni da se ulje moze provuc do kuglica izmedju radilice i vanjskog obruca lagera
skejo:
ok shvatio sam znaci otvorena strana ide do kanala a zatvorena do radilice :hello: hvala na pomoci puno ste mi pomogli :hello: :icon_thumright:
skejo:
evo uzeo sam skf c3 i novu radilicu mhr i namontirao sam sve to i sad sam upalio skuter ima mi neki malo cudan zvuk koda metal neki trese u masini drr drrr jel moguce da se auspuh tako cuje cini mi se da dolazi s strane magneta zvuk skuter normalno pali i sve samo imam sad problem stim zvukom molim vas za vase misljenje pozdrav
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju