Tehnički kutak > Tuning skutera
tp tpr cikno!
doritos:
ako ti je pustao vodu laganini kroz spuh onako kapljice onda ti dihtunzi nisu sjeli dobro i pustalo ti je vodu laganini. meni nisu bili dobro dihtunzi i kapalo mi je kroz spuh laganini i jean dan mi je puknula voda u kadici i ugasio se...nisam ga mogao uopce zakurblati...i ja doma skidao spuh i antifriz pljasss iz cilindra :toothy3:
skinuo glavu cilindar i sve puno vode bilo, uso antofriz i u radilicu al srecom ne puno.ocistio sve, posusio krpom pobriso iz radilice antifriz, nove dihtunge i GASSS :icon_thumright:
fatal1ty:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Travanj, 2009, 16:35:27 ---jel ista glava od tpr-a za piaggio i minareli?pitam zato jer jedan lik tvrdi da su iste.zelim samo provjerit :D
--- Kraj citata ---
Nisu iste zato jer je navoj za senzor temperature drukčiji,drukčije je razmak rupa vjerojatno za 4 glavna šarafa cilindra,možda su jedino dihtunzi isti,a i geometrija glave vjerojatno nije ista.
hac:
--- Citat: aeroxtuning - 14 Travanj, 2009, 16:35:27 ---jel ista glava od tpr-a za piaggio i minareli?pitam zato jer jedan lik tvrdi da su iste.zelim samo provjerit :D
--- Kraj citata ---
nisu iste glave jer nije isti razmak brezona na pia i mina
tomof10:
evo prvo vpucku koji sere previse evo mu dokaz da imam kit
ii da kad se pali bio bi izbacio 2 velike fleke vode sutra cu to rastavit i rijesit.
tomof10:
da ne otvaram novu temu imam malaguti f10 dole naveden setup i imam rupu u ubrzanju 20-40km tu negdje kad dam gas na startu ondan dobro puni a kad jee neka uzastrana i ispred mene je auto a ja se prije toga zaletio uzastranu i da ne udarim auto zakocim malo i dam ponovo full gas on se jedva vuce i koda fals zrak vuce ja sam sve to provjerio nije al kad prede 40 ondan sastavi ko lud i puni do kraja extra samo mi postoji ta rupa drugo nista bili mozda valjalo da stavim zuti centralni posto je on tvrdi od bijelog pa bi bolje odvajalo dali je to rijesenje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju