Tehnički kutak > Tuning skutera
tp tpr cikno!
Iwo SR Tuono:
stisneš kurblu, ako propada nema kompresije, znači pušta negdje
ako su dihtunzi propišali i voda ulazi u cilindar to više neš upalit.
znači mašinu skidaš sa nosača i stavljaš na stol. skidaš glavu i cilindar, utvrdiš stanje pa onda nas ovdje pitaš.
Jer telekinetikom ti mi nemožemo vidjet u mašinu i reć kako i šta... :icon_thumright:
fatal1ty:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Travanj, 2009, 14:41:03 ---stisneš kurblu, ako propada nema kompresije, znači pušta negdje
ako su dihtunzi propišali i voda ulazi u cilindar to više neš upalit.
znači mašinu skidaš sa nosača i stavljaš na stol. skidaš glavu i cilindar, utvrdiš stanje pa onda nas ovdje pitaš.
Jer telekinetikom ti mi nemožemo vidjet u mašinu i reć kako i šta... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
točno to,a one nebuloze s smanjenim obrtajima i dužim trajanjem neću komentirat nečudi me zapravo da ti je zaribo kad takvo "znanje" imaš...Nema klip veze s obrtajima ;),a klip od TPR-a i novog due+a mi se čini da su vrlo slični,barem na minarelliju,sad promjer sigurno nije isti jer je TPR 47,6 a due 47,ali klipovi izgledaju isto kad su novi na stolu,sad da su potpuno isti nebi dao ruku u vatru za to...
tomof10:
kurbla ne propada ima kompresije silu sve je uredu al kad sam skno svijecicu i zakurblo izbaciva vodu al ima kompresije i ko prvi dan sad da skinem kit i sve fino zamezem diftung masom ostavim da se osusi i znam na kojem mjestu pusta hoce li upalit?
vpucko:
ma ja dajem ruku u vatru da uopce ni nema nist od tog setupa... jer kao prodavao je pa je prodao SVE djelove za cca. 5 sati sto je oglas bio tamo... sad et kao sve to tu...
uzmi i skini pa pogledaj a ne tu zaje*** na forumu sa glupim pitanjima i zakljucima
aeroxtuning:
jel ista glava od tpr-a za piaggio i minareli?pitam zato jer jedan lik tvrdi da su iste.zelim samo provjerit :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju