Općenito > Generalno o skuterima

Koliko cesto posuđujete svoje ljubimce drugima

<< < (8/9) > >>

luna500rr:
dajem samo onima koji vec imaju doma skuter te ih nikad nisam vidio da izvode gluposti snjim. Prijatelj mi ima CPI oliver city nikad pao s njega u 15t km, njemu posudim lunu koliko god dugo zeli, o onim nadrkanim mulcima nedam ni sjest nanj. Nikada zenskoj neibih posudio skuter, ma da vozi 100000000 godina. Prijatelj si nabavio novoga peugeota ong '' jet '' nesto sa nekakvom rupom s amortizerom ispod noga onog najlipseg narancasto - crnog. Dao curi djir, cur koja vozi vec 3 god SYM-a i ona 5m i iskrene se ko boca. Novi novcati peugeot ostade sa unakazenim plastikama i prolivenog ulja, a ima tek 120km. Otada nijednoj curi nedam đir, osim na necem drugom...

sr team 1:
posudujem samo prijateljima kad kod im treba zato sto si sve medjusobno posudjujemo skutere, aute, dijelove, pare

gokiSP:
dam samo onima za koje znam da znaju vozit a ova ostala balavurdija koja nezna jos ni guzicu obrisat moze samo gledat...

aeroxtuning:
da mi rossi dodje i pita djir ne bih mu dao.rodjenom ocu ne bih dao.opekao sam se 2 puta,srecom samo auspuh kreten udubio preko trotoara i jos jedan degen izgrebao ralicu,ali kazem ponovo srecom nije padano :D

Hinjavac:
svaka čast svakome skuter nikome. još ova ekipa "stunter"  koji bi dizali. pa hebote ne pitam nikoga nedam svoje i amen. rijetkima stvarno rijetkima dam motor i to je to.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju