Tehnički kutak > Tuning skutera
Da li je ovo blokada auspuha ili shta je wec? pomagajte
deki:
lol ne baš odmah :nono:, poželjno je da motor odradi bar 1000km sa blokadom da se malo razradi inače bude brzo u vječna lovišta jer kad se skine blokada onda nema šta sprečavati da se motor vrti u visokim okretajima.
PROOF:
--- Citat: deki - 16 Travanj, 2009, 09:34:33 ---lol ne baš odmah :nono:, poželjno je da motor odradi bar 1000km sa blokadom da se malo razradi inače bude brzo u vječna lovišta jer kad se skine blokada onda nema šta sprečavati da se motor vrti u visokim okretajima.
--- Kraj citata ---
LOL...to samo koci motor da normalno radi i to steti motoru........a za okretaje imas prijenos pa si nastelas kako god ti srce zeli :) :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
deki:
Zašto bi blokada štetila motoru? a tvornički ti ju stavljaju, sigurno bi ju stavljali i onda davali garanciju na motor još! Blokada služi samo da se motor ne zavrti previše tj. da ne prelazi tih 50km/h otp. A za štelanje prijenosa... da, ekipa kad kupi scoot u dućanu sigurno odmah zna poštelat prijenos, eh! Ljudi pročitaju po netu da ima tam neka blokada negdje i ak ju skineš motor ti ide brže, i to im je dosta da ju odmah daju skinuti. A siguran sam da i ti kad kupiš nešto novo ne drljiš odmah do ibera po tome nego ga malo razradiš pa onda dereš koliko te volja. A mislim da i ovi u servisu neće skidat blokadu nego tek kad dođeš na prvi servis.
PROOF:
--- Citat: deki - 16 Travanj, 2009, 09:55:24 ---Zašto bi blokada štetila motoru? a tvornički ti ju stavljaju, sigurno bi ju stavljali i onda davali garanciju na motor još! Blokada služi samo da se motor ne zavrti previše tj. da ne prelazi tih 50km/h otp. A za štelanje prijenosa... da, ekipa kad kupi scoot u dućanu sigurno odmah zna poštelat prijenos, eh! Ljudi pročitaju po netu da ima tam neka blokada negdje i ak ju skineš motor ti ide brže, i to im je dosta da ju odmah daju skinuti. A siguran sam da i ti kad kupiš nešto novo ne drljiš odmah do ibera po tome nego ga malo razradiš pa onda dereš koliko te volja. A mislim da i ovi u servisu neće skidat blokadu nego tek kad dođeš na prvi servis.
--- Kraj citata ---
upravo zato jer ga blokira da normalno radi.... a dobro...ak ti tak velis tak je.....nema problema opce.... :hello:
Ghoul:
--- Citat: deki - 16 Travanj, 2009, 09:55:24 ---Zašto bi blokada štetila motoru? a tvornički ti ju stavljaju, sigurno bi ju stavljali i onda davali garanciju na motor još! Blokada služi samo da se motor ne zavrti previše tj. da ne prelazi tih 50km/h otp. A za štelanje prijenosa... da, ekipa kad kupi scoot u dućanu sigurno odmah zna poštelat prijenos, eh! Ljudi pročitaju po netu da ima tam neka blokada negdje i ak ju skineš motor ti ide brže, i to im je dosta da ju odmah daju skinuti. A siguran sam da i ti kad kupiš nešto novo ne drljiš odmah do ibera po tome nego ga malo razradiš pa onda dereš koliko te volja. A mislim da i ovi u servisu neće skidat blokadu nego tek kad dođeš na prvi servis.
--- Kraj citata ---
motor ti se s blokadom vrti na visim obrtajima nego bez, pa si ti misli :drunken_smilie:
blokade na skuteru su doslovno klanje masine,a najvece klanje je ta na variomatu! to ti je ko da u autu nemres izac iz 3. brzine, a kolko ja znam auto u 3. moze potegnut debelo u crveno dok u 5. nemre ni blizu crvenog....isto tak i skuter...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju