Tehnički kutak > Tuning skutera

Da li je ovo blokada auspuha ili shta je wec? pomagajte

<< < (7/7)

3alfa3:

--- Citat: crazy marek - 16 Travanj, 2009, 16:48:23 ---zavisi kako koji auto nemoze u 5 do crvenog :frajer:

--- Kraj citata ---

Pogotovo oni sa 6 brzina  ;D

Ghoul:

--- Citat: luna500rr - 16 Travanj, 2009, 16:29:56 ---nema nikakvog nepovratnog ventila, samo mala membrana, cak suprotno, kad se isteka crjevo, dimi iz njega, a po tvojoj logici bi trebalo uvlaciti  :icon_scratch:
mozda je to drukcije u kineza  :dontknow: ili su mali zuti zaboravili na nepovratni ventil  :drunken_smilie:
kad smo vec kod bisera, zasto bi auspuh trebao biti cisci  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

znam ja da kad odspojis to crijevo da dimi van, ali ono kaj ide bas iz auspuha, a nakon te kutijice mutave ne...jer ja ne znam gdi je na kinezima to spojeno (valjda airbox), ali na piaggiu ti ide odma iznad variomata i otud hvata strujanje zraka i šuta ga u spulju!

a mora bit cisci ispuh zbog eko normi...sad stvarno ne znam koju normu moraju zadovoljavat dal je e1 il e2, i to bi bilo jako tesko postic bez "razrijedjivanja" ispuha i jos plus to kod ovih jacih i skupljih pedesetki dobis spulju sa katalizatorom...pa si onda mos mislit kak to zagadjuje sa aftermarket rezo auspuhom...(gledajuci naravno omjer kubikaze motora i kolicine otrovnih cestica u ispuhu)

iako moje osobno misljenje je da je to bullsh*t i zapravo jedna od mjera za gasenje proizvodnje 2T agregata...

rolly:

--- Citat: luna500rr - 16 Travanj, 2009, 13:19:56 ---
bisr bisera svih bisera u moru bisera nad biserima bisernog bistrila odsjaja  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

AJDE RECI NA KOJU CE FORU POVLACIT AUSPUH ZRAK????????????????

--- Kraj citata ---
Ti si frende izgorio,pričaš tu o stvarima o kojima nemaš tri čiste..tebi je jedan veliki biser u mozgu

luna500rr:

--- Citat: Ghoul - 16 Travanj, 2009, 17:36:10 ---znam ja da kad odspojis to crijevo da dimi van, ali ono kaj ide bas iz auspuha, a nakon te kutijice mutave ne...jer ja ne znam gdi je na kinezima to spojeno (valjda airbox), ali na piaggiu ti ide odma iznad variomata i otud hvata strujanje zraka i šuta ga u spulju!

a mora bit cisci ispuh zbog eko normi...sad stvarno ne znam koju normu moraju zadovoljavat dal je e1 il e2, i to bi bilo jako tesko postic bez "razrijedjivanja" ispuha i jos plus to kod ovih jacih i skupljih pedesetki dobis spulju sa katalizatorom...pa si onda mos mislit kak to zagadjuje sa aftermarket rezo auspuhom...(gledajuci naravno omjer kubikaze motora i kolicine otrovnih cestica u ispuhu)

iako moje osobno misljenje je da je to bullsh*t i zapravo jedna od mjera za gasenje proizvodnje 2T agregata...

--- Kraj citata ---

ima to na svim kinezima i 2t i 4t, svaki kinez ima katalizator, koji ga i malo gusi, te je crjevo spojeno na airbox. Zanimljivo je kada se isteka to crjevo iz airboxa, da dimi iz njega, a po tvome bi trebao uvlaciti zrak  :icon_scratch: Meni to nema nimalo smisla, neki su cak govorili da je to dovod toplog zraka  :dontknow: Mozda je to nesto drugo u kineza  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju