Tehnički kutak > Tuning skutera
AUSPUH-staklena vuna
3alfa3:
Zeljezna ne stisa zvuk kao sto to radi kamena ili staklena, ali da traje - traje.
Po meni je najbolje onako kao sto ima Yasuni - vrlo malo zeljezne oko cijevi, a onda kamenu oko nje. Zeljezna ce cuvati kamenu od otvorenog plamena i sve bi trebalo dugo trajati i biti relativno tiho.
mrcina:
a ja mislio dva sloja žice i ostalo kamenjar.ili izrada novog spuha na bazi garažne izrade - okrugli malo deblji i dvije cjevčuge ulazna sa rupama i žicom oko nje radi vručine pa na izlaznu samo kamenjar i tako ih spojiti pa oko obije kamenjar da se popuni auspuh do plašta.netrebaš db killer jer žičana štiti od direktne vatre te prevelike topline a kamenjar štiti od promjene boje plašta te za gušenje zvuka.
ovako bi ja da imam sa čime napravio spulju za svoj motokultivator
angelus:
hvala vam na trudu...,jer sam mislio da kolićina vune znatno utjeće na performanse....
ichko:
Kolko je trajna staklena vuna, tj isplati li se nju stavljati posto je najlakse nabaviti i najeftinija je ...
Mr J:
--- Citat: ichko - 12 Travanj, 2009, 15:39:13 ---Kolko je trajna staklena vuna, tj isplati li se nju stavljati posto je najlakse nabaviti i najeftinija je ...
--- Kraj citata ---
20ak minuta voznje :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju