Tehnički kutak > Tuning skutera
AUSPUH-staklena vuna
angelus:
Radi se o auspuhu arrow-u,pošto sam ga rastavio zbog ćišćenja,i zato šta je sva st.vuna pogorila,interesira me da li da stavim drugu staklenu vunu,ako da više manje,i koji je efekt sa vunom i bez nje...Auspuh je na apriliji sr50
luna500rr:
bez vune se uzasno dere, preglasno, a vuna ti stisava buku. Sto vise vune imas mutniji, dublji i tisi zvuk, a bez vune obrnuto. Mozes staviti bilokakvu vunu unutra, ali ako je kamena ili zeljezna ( ona sto se sudoperi ciste ) vise ce ti trajat. Pri zamjeni ocisti i cjev kroz prigusivac, te ako mozes izbusi jos rupa, sto sitnijih i na sto gusce rasporedjnih. Ja sam sebi bas jucer nadopunio vune u spuhu. Kolicina vune u prigusivacu ti nema nikakvog odraza na preformanse
Nikon:
--- Citat: luna500rr - 12 Travanj, 2009, 09:50:48 ---bez vune se uzasno dere, preglasno, a vuna ti stisava buku. Sto vise vune imas mutniji, dublji i tisi zvuk, a bez vune obrnuto. Mozes staviti bilokakvu vunu unutra, ali ako je kamena ili zeljezna ( ona sto se sudoperi ciste ) vise ce ti trajat. Pri zamjeni ocisti i cjev kroz prigusivac, te ako mozes izbusi jos rupa, sto sitnijih i na sto gusce rasporedjnih. Ja sam sebi bas jucer nadopunio vune u spuhu. Kolicina vune u prigusivacu ti nema nikakvog odraza na preformanse
--- Kraj citata ---
ovo je provjereno i po meni najbolje rijesenje...
stavis i nema sanse da izgori.. pali vozi
mrcina:
ali kako izgleda plašt od nje kad se zagrije.
Nikon:
isto ka i prije, motor vozia jos 2000km (ima kit na sebi)
onda otisa u prodaju... plast je izgledom osta isti ka i prije...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju