Općenito > Generalno o skuterima
Kinezi nisu uopće toliko loši!
doritos:
:icon_thumright:
marcuss:
a pa kad pogledas koji motor sa 2000km nije ko nov.pa to je kad pogledas nista neko te kilometre nabije u 3tj.
x-plorer:
evo ovako kupi sam prije tjedan dana jedan kineski skuter nije opce bitno koi al skuter je pre j....presao sam 1200 km u tjedan dan to je ziva istina...skuter ima 4kw i ide ko lud sta je nevjerojatno skoro puni full celer pa prema tome nemojte govoriti da su smece...neki ljudi mozda nemoju novaca za nesto bolje....ka npr ja posto nemam bas novaca kupio sam si kineski i nisam pozalio a to sto je on kineski nemora znacit da lipo ne izgleda ili bit faca....sad planiram stavit kit i to sve malo ga ulipsat i bit ce skroz ok...I volim ga kao da je kawasaki...a to sto se neki kvare to je istina...al smatram da je to sve stvar srice...Jos da kazem da sam preso prijatelja koji ima piaga nrg-a i lik nije moga virovat...eto samo toliko.....
MaXoVaC:
ja sam sa svojim kinezom presao....4500 km za 4 tjedna :laughing7: :laughing7:
nrg extreme:
laprdate ovo ono o kinezima a samo koji ih imate govorite da je lutrija kakav ćeš dobit.
slažem se da nemaju svi za novog runnera,sr-a ili nrg-a.
uostalom neko mora kupovat i kineze.
ali po meni neki kineze ne vrijede ni onih para koji koštaju.
susjed mi uzo nekog ginlija ili kak već prije par godina pa mu je ko novom mjerač goriva skako ko obrtajka,
kad ga je palio na anlaser okreto je ko golf dizel na -20 i takve dječje bolesti da je bilo strašno.
nakon mjesec dana ga je prodo,eto tolko o mom doživljaju kineza.ni bog me ne može uvjerit da je za onih 5000 kn to dobar skuter.
a vi lajte na mjesec. :toothy12: :toothy9: :toothy12: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju