Općenito > Generalno o skuterima

Kinezi nisu uopće toliko loši!

<< < (15/17) > >>

Scooter:
kinezi su škart..otpad...smeće...niškorist...kupilo mojkih 5 prijatelja svako sebi kineski skuter...jenome pugla pipica za gorivo jednome motor nije radio cijele pol godine (zaribala mašina) jednome ne pali na ključ jednome ne radi pokazivač brzine i akumulator...sve se s**bal*.....al šta se može..kad su htjeli kineza...

robert:

--- Citat: Scooter - 31 Svibanj, 2009, 08:31:38 ---kinezi su škart..otpad...smeće...niškorist...kupilo mojkih 5 prijatelja svako sebi kineski skuter...jenome pugla pipica za gorivo jednome motor nije radio cijele pol godine (zaribala mašina) jednome ne pali na ključ jednome ne radi pokazivač brzine i akumulator...sve se s**bal*.....al šta se može..kad su htjeli kineza...

--- Kraj citata ---
imam jednu želju. nekako me sve više vuče da upoznam te ljude kojima se ti kinezi kvare, mislim doslovice raspadaju. pa poznato je da skuteri tipa baotian i slično ne vrjede lipe zašto ih kupujete? za oko 7000 kuna se dobije čist solidan skuter (kinez) za svakodnevnu vožnju.

luna500rr:
Mome je dosada pregorila jedna prednja zaruljica u faru i promjenio sam svjecicu. Toliko u dvije godine. Pitajte @Zvone11@ o jednom liku u zmijavcima sa lunom, 100 puta pao s nje, svaka mu je plastika izgrebana, cak i ona povrh repa, nijedan kvar imao nije u dvije godine i 8000km. A sto je najzanimljivije na luni je jos blokada...
Kako cujem jednome je liku pukla glava cilindra popola, pa neznam objasniti kakve je kvalitete masina u lune :dontknow:
Nemozes ni priblizno usporediti naprimjer silverstona devetku i triput skupljeg i boljeg kymca aglitija, jer kako se kaze, koliko para, toliko muzike :hello:

boleee:
Druze Keeway 50 F-act preso 25 000 , decko nikad ga nije otvorio ,sem kad je blokadu skido

pa ti gledaj :)))))))))) i onda serete po kinezima a kad sluze onda ih hvalite ;D

dhorvat:

--- Citat: boleee - 31 Svibanj, 2009, 11:27:30 ---Druze Keeway 50 F-act preso 25 000 , decko nikad ga nije otvorio ,sem kad je blokadu skido

pa ti gledaj :)))))))))) i onda serete po kinezima a kad sluze onda ih hvalite ;D

--- Kraj citata ---

Još jednom kažem a čini mi se da ću morat još puno puta: Problem kod kineskih skutera je to što će netko za iste novce dobiti dobar skuter a netko loš skuter i nema tog Boga koji će ti reć dal je to baš taj skuter koji ćeš ti kupiti.  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju