Općenito > Generalno o skuterima

Kinezi nisu uopće toliko loši!

<< < (2/17) > >>

juric_16:

--- Citat: Agil - 11 Travanj, 2009, 00:23:59 ---ah ..vozi se...lako se vozit....to svako može. Aj ti budi faca na forumu....

--- Kraj citata ---

op, op sad cemo i tako znaci da bi bio faca na forumu moras imati sto bolji skuter? ma nemoj, ja sam mislio da su ovdje svi dobrodosli i da cemo se svi lijepo druzit i naucit neke stvari kad ono eto ti ga na, e decko neces tako daleko dogura,pa ja napisem da vozim mv agustu pa nemoram stavit ni slike ni nista i sta ko oce vjerovat nek vjeruje ko nece nemora

daj covjece sta ti je,spusti se malo na zemlju, među nama skuterašima i motoristima nije potrebno dijelnje kao kod automobila

malo razmisli

Drnda:
agil se zeza kao i obicno... :toothy12: :toothy12:
a kinezi kazes su ok do 50 kmh , e sada se sjeti koliko po zakonu smije ici 50 ccm i opet se sve nekako drugacije poslozi...

juric_16:
a da jbg to ti je to

al ja sam osto zatecen kad sam vidio kako je motor ocuvan, strava

a vidis nije samo 50 ccm 50 km/h nego imas jos nekih stvari npr. vozis skuter 50 ccm imas M kategoriju smijes samo lokalnim cestama na magistralu ne smijes ali policija to tolerira jer nemaju dje propustit ta vozila ako imas A1 vozis dje oces osim autoputa

VXR_deda:
j#bali vas kinezi, za te pare kupite Vespu 150 iz 80ih i garant je bolja od kineza, kvaliteta dokazana i neupitna ...
primjera radi, danas u dva navrata, baotijaner sa 40 km/h guši promet, ljudi mu j#bu mater kroz prozor, zaobilaze ga, skoro je sudar izazvao ... ma, opasnost na cesti je to. :)

P.S.
IMAO  :icon_tongue:

robert:

--- Citat: VXR_deda - 11 Travanj, 2009, 01:33:12 ---j#bali vas kinezi, za te pare kupite Vespu 150 iz 80ih i garant je bolja od kineza, kvaliteta dokazana i neupitna ...
primjera radi, danas u dva navrata, baotijaner sa 40 km/h guši promet, ljudi mu j#bu mater kroz prozor, zaobilaze ga, skoro je sudar izazvao ... ma, opasnost na cesti je to. :)

P.S.
IMAO  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: zadnji koji je meni opsovao mater je ostao bez retrovizora. e da, ja sam ponosan vlasnik nepoderivog kineza. :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju