Općenito > Generalno o skuterima

Kinezi nisu uopće toliko loši!

<< < (3/17) > >>

eladio:

--- Citat: VXR_deda - 11 Travanj, 2009, 01:33:12 ---j#bali vas kinezi, za te pare kupite Vespu 150 iz 80ih i garant je bolja od kineza, kvaliteta dokazana i neupitna ...
primjera radi, danas u dva navrata, baotijaner sa 40 km/h guši promet, ljudi mu j#bu mater kroz prozor, zaobilaze ga, skoro je sudar izazvao ... ma, opasnost na cesti je to. :)

P.S.
IMAO  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

mozda je samo postovao prometna pravila o brzini  :black_smile:

VXR_deda:

--- Citat: robert - 11 Travanj, 2009, 01:40:19 --- :toothy9: :toothy9: zadnji koji je meni opsovao mater je ostao bez retrovizora. e da, ja sam ponosan vlasnik nepoderivog kineza. :hello:

--- Kraj citata ---

dobro, tvoja luna sigurno ne gnjili 40 na sat ?  :)
šta se lomljenja retrovizora tiče, zar nije to malo pretjerano ? da je taj lik oštetio tvoj skuter, ajde, onda bi i razumio, ovako mi je malo djetinjasto ... a brijem da si imao dosta sreće jer te lik nije naganjao, ne znam, to se jednostavno ne radi.  :dontknow:

Nikon:
ali odnos kineza 125ccm i recimo vx-a

odma u startu... 20 - 25 000 kn razlike..

pa da ti kinez traje 2 godine nekako mi zvecka da se vise isplati  :toothy11:

VXR_deda:
to stoji, ja sam konkretno mislio na ove 50 kubika 4T, to bi zakonom trebalo zabranit. ;D

robert:

--- Citat: VXR_deda - 11 Travanj, 2009, 01:50:25 ---dobro, tvoja luna sigurno ne gnjili 40 na sat ?  :)
šta se lomljenja retrovizora tiče, zar nije to malo pretjerano ? da je taj lik oštetio tvoj skuter, ajde, onda bi i razumio, ovako mi je malo djetinjasto ... a brijem da si imao dosta sreće jer te lik nije naganjao, ne znam, to se jednostavno ne radi.  :dontknow:

--- Kraj citata ---
kao serijala nije bila brža od 65-70 a uzbrdo da ne govorim. a ovo o retrovizorima nije ni najmanje djetinjasto. ja imam 36 godina i moja mama je 2-3 puta stojala sa jednom nogom u grobu. nema šanse da mi  obitelj bilo ko psuje.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju