Općenito > Generalno o skuterima
Kinezi nisu uopće toliko loši!
ichko:
Jedan offtopic, V kad cemo vidjeti prestavljanje tvoje lune na forumu ... :icon_biggrin:
SlowRider:
Steta sto nisam slikao, ali u zadnja 3 dana sam vidio 4 skutera koje ljudi guraju po biciklistickoj stazi... ne trebam govoriti o kojim se skuterima radi, medju njima je bio i CPI gtr.
Drnda:
--- Citat: ProDriverGT(TGB) - 17 Travanj, 2009, 18:14:14 ---Da vidis mene na mom jedino smeta sic,nekako me tjera prema napred,pa se nabijem sve do volana,pa izgledam ko neki klinac koji nemoze nogama do dole
--- Kraj citata ---
u mene je 303R, velika je razlika u polozaju sjedenja i visini i blizini volana.. mene je na tgbu uvijek guz bolio nakon voznje i svrbilo bi me .. neznam nije nimalo udoban
a r50x ima disk a ovaj moj bubanj.. na mome je voznja u dvoje smrt... uvija se na kocenju i kada sam u krivini...
ichko:
Opet moram da se branim, sto cu.. ;D Evo sa 5 kineza kolko ih imam, je ukupno predjeno preko 25000 i nijedan nikad nije stao, znaci samo redevno odrzavanje i pazenje i sve ok , i nikad na servis nisu bili, nego sve kuci u garazi radjeno ... :)
dhorvat:
--- Citat: ichko - 17 Travanj, 2009, 18:28:48 ---Opet moram da se branim, sto cu.. ;D Evo sa 5 kineza kolko ih imam, je ukupno predjeno preko 25000 i nijedan nikad nije stao, znaci samo redevno odrzavanje i pazenje i sve ok , i nikad na servis nisu bili, nego sve kuci u garazi radjeno ... :)
--- Kraj citata ---
Sa 5 kineza 25000? ::)
Pa to je 5000km po komadu :laughing9: :laughing9: Tolko i izdrže u prosjeku ti skuteri. Sad očekuj kvarove na 4 od 5 :laughing7:
Svaki skuter sa original Minarelli ili Piaggio mašinom ide 25 tisuća km bez greške (osim iznimaka naravno). Problem je kaj kod kineza iznimke valjaju :icon_scratch:
Evo moj Aerox dok je bio serijski bez otvaranja mašine je izdržao 38 tisuća km klanja s tim da je zadnjih 15 tisuća bio ZX gore :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju