Općenito > Generalno o skuterima

Kinezi nisu uopće toliko loši!

<< < (5/17) > >>

Agil:

ja nisam primjer, ja sam paradigma.... :laughing7:

crnoproro?anstvo:
Ima ljudi koji imaju novaca i željni su brzine pa kupe skuplji skuter koji može ali i ne mora biti bolji od ''kineza''. Ljudi dajte molim vas sve je to Made in China. Ak imaš para bolje onda nešto jače uzeti, ako nemaš uzmi si neki jeftini skuter pa se vozi. Tko ima znanja i od jeftinog može napraviti zvijer.

MAST3r_77:
iz osobnog iskustva kinezi 4t 50ccm nevaljaju.. trojici poznanika rikno baotian, četvrtom popadale plastike, petom nece upalit..itd.
dakle ako se moze neka se proba izbjeci kinez 50ccm jer nevaljaju (većina, pod to ne spada robertova luna jer to vise nije kinez, to je zvjer  :laughing7:)

Drnda:
iskreno ni tajvanci nisu nesto, TGB moj npr. kocnice katastrofa, polozaj sjedenja i volana uzas, masina je stvarno super i na nju nemam prigovora, plastike su jako tanke i lako pucaju...premekan ovjes, katastrofa gume ...

ProDriverGT(TGB):

--- Citat: Drnda-1 - 17 Travanj, 2009, 17:44:19 ---iskreno ni tajvanci nisu nesto, TGB moj npr. kocnice katastrofa, polozaj sjedenja i volana uzas, masina je stvarno super i na nju nemam prigovora, plastike su jako tanke i lako pucaju...premekan ovjes, katastrofa gume ...

--- Kraj citata ---

Da vidis mene na mom jedino smeta sic,nekako me tjera prema napred,pa se nabijem sve do volana,pa izgledam ko neki klinac koji nemoze nogama do dole

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju