Općenito > Oprema

AKCIJA moto opreme u LIDL-u od 22.03.

<< < (10/10)

sky_master:

--- Citat: Punisher - 26 Ožujak, 2007, 08:12:22 ---
--- Citat: sky_master - 25 Ožujak, 2007, 23:14:49 ---uzeo komunikator i sad mozgam kako ga iskoristit u kombinaciji sa mobitelom. Sviđa mi se ovaj mikrofon ispred usta i mislim da bi se mogao dobro iskoristiti jer mi inače hand free sa GSMa na motoru baš ne koristi zbog previše buke...Idem ja uključit mozak i vidit gdje treba prelemit da se to iskoristi...

--- Kraj citata ---
Ne želim te odmah razočarati ali mislim da ti neće baš uspjeti. Prvo moraš napraviti da ti preko jednog konektora ilitiga jacka ide i mikrofon i slušalica (to se još da prilično lako srediti) ali bi trebao smozgati kako dodati još dvije žice za dugme da ti aktivira razgovor (podigne slušalicu,... kako god to zvali).... Sretno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ma to mi nije problem jer koristim voice komandu, problem je pronaći konektor za moj SE 750i, pronaći Audio in/out i spojiti tu jack no bojim se da ću u uređaj ulaziti sa prejakim signalom a koliko vidim nema pretpojačala pa ću ga vjerovatno skuriti...

Doomsday:

--- Citat: sky_master - 26 Ožujak, 2007, 21:12:58 ---
--- Citat: Punisher - 26 Ožujak, 2007, 08:12:22 ---
--- Citat: sky_master - 25 Ožujak, 2007, 23:14:49 ---uzeo komunikator i sad mozgam kako ga iskoristit u kombinaciji sa mobitelom. Sviđa mi se ovaj mikrofon ispred usta i mislim da bi se mogao dobro iskoristiti jer mi inače hand free sa GSMa na motoru baš ne koristi zbog previše buke...Idem ja uključit mozak i vidit gdje treba prelemit da se to iskoristi...

--- Kraj citata ---
Ne želim te odmah razočarati ali mislim da ti neće baš uspjeti. Prvo moraš napraviti da ti preko jednog konektora ilitiga jacka ide i mikrofon i slušalica (to se još da prilično lako srediti) ali bi trebao smozgati kako dodati još dvije žice za dugme da ti aktivira razgovor (podigne slušalicu,... kako god to zvali).... Sretno  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Ma to mi nije problem jer koristim voice komandu, problem je pronaći konektor za moj SE 750i, pronaći Audio in/out i spojiti tu jack no bojim se da ću u uređaj ulaziti sa prejakim signalom a koliko vidim nema pretpojačala pa ću ga vjerovatno skuriti...

--- Kraj citata ---

@Punisher: možeš uključit opciju da ti kad je spojen hands-free automatski kod svakog poziva digne slušalicu, ionako ne vidiš display pa ne možeš ni znat ko zove...

@ sky_master: ne virujen da ćeš nešto skurit na ovom komunikatoru iz Lidla, ubodeš mob umisto suvozačevog mikrofona i slušalice, imaš kontrolu glasnoće odvojeno za vozača i suvozača, vjerojatno ćeš uspit nać dobar omjer sa tim podešavanjem + podešavanje glasnoće na mobu, a za kontakte kupi neki kung-lao smeće hands-free bez pali-gasi botuna, pa mu samo uzmi kontakte... I nađi koji je kontakt za šta... A ako nađeš dovoljno jeftini, izgubićeš samo cijenu njega + 50 kuna ako i popržiš sve skupa... Problem vidim jedino u mogućnosti da skuriš ulaz od mikrofona u mobitelu, ako mu se fida prejak signal... E, to bi bija problem...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju