Općenito > Oprema

AKCIJA moto opreme u LIDL-u od 22.03.

<< < (9/10) > >>

Punisher:
Rukavice nisu loše... preko njih i dalje možeš normalno osjetiti ručke volana, gas i kočnice... i prilično su tople  :icon_thumright:

sky_master:
uzeo komunikator i sad mozgam kako ga iskoristit u kombinaciji sa mobitelom. Sviđa mi se ovaj mikrofon ispred usta i mislim da bi se mogao dobro iskoristiti jer mi inače hand free sa GSMa na motoru baš ne koristi zbog previše buke...Idem ja uključit mozak i vidit gdje treba prelemit da se to iskoristi...

Punisher:

--- Citat: sky_master - 25 Ožujak, 2007, 23:14:49 ---uzeo komunikator i sad mozgam kako ga iskoristit u kombinaciji sa mobitelom. Sviđa mi se ovaj mikrofon ispred usta i mislim da bi se mogao dobro iskoristiti jer mi inače hand free sa GSMa na motoru baš ne koristi zbog previše buke...Idem ja uključit mozak i vidit gdje treba prelemit da se to iskoristi...

--- Kraj citata ---
Ne želim te odmah razočarati ali mislim da ti neće baš uspjeti. Prvo moraš napraviti da ti preko jednog konektora ilitiga jacka ide i mikrofon i slušalica (to se još da prilično lako srediti) ali bi trebao smozgati kako dodati još dvije žice za dugme da ti aktivira razgovor (podigne slušalicu,... kako god to zvali).... Sretno  :icon_thumright:

IZd:
 :frajer: :frajer: :frajer:

mrcina:
bio u lidlu sad prije pola čuke i uzeo rukavice.
ma neka netko kaže što hoče, rukavice su ok.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju