Općenito > Oprema

AKCIJA moto opreme u LIDL-u od 22.03.

<< < (6/10) > >>

Punisher:

--- Citat: Doomsday - 22 Ožujak, 2007, 20:59:50 ---Aj ne pizdi, i IXS kacige se otvaraju sa strane... :laughing7:
Za rukavice i potkapu si falija... Lipo se sutra odma vrati i kupi, ako nađeš veličinu rukavica, a i potkapu... Ovakva coolmax potkapa sa dodatni grijanjem vrata ti košta minimalno 5-6 više... I kornjača je OK, kome triba, CE certifikat, pazit na veličinu... :dontknow:
A kacige, pa slušaj, nisu vrhunske, entry level, ali kako imaju certifikat, i radi ih relativno respektabilna njemačka firma, bolje i takva kaciga, nego nikakva... Ja bi je osobno više reporučija povremenim suvozačima, nego baš vozačima... I da, za mene je jedina kaciga baš kaciga integralka... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
OK možda sam za kacigu za taj izdanak falio... nije mi to utjecalo na ocjenu kacige (možda 1%, ako i toliko)... sve ostalo je u k**** , ali eto kao što ti kažeš za periodične vozače i za nuždu će poslužit svrsi.

Kažeš da su rukavice u redu (nisam bio siguran jer nisam stručnjak kao i ti  :laughing7: :icon_thumright: :icon_tongue:)... onda dobro... idem ih odmah sutra kupit, i potkapu isto.

Samo ne znam što je kornjača... plz prosvijetli me  :dontknow:

Doomsday:
Kornjača iliti turtle iliti leđni štitnik.. :toothy9:

Genesis051:
Koliko to čudo od kornjače košta u dućanima moto-opreme (obzirom da mi je Lidl tek u izgradnji)...

Punisher:

--- Citat: Genesis051 - 23 Ožujak, 2007, 01:28:57 ---Koliko to čudo od kornjače košta u dućanima moto-opreme (obzirom da mi je Lidl tek u izgradnji)...

--- Kraj citata ---
Dođe ti 199,00kn. Možeš vidjeti cijene sa prve stranice ove teme (imaš link).  :icon_thumright:

IZd:
Bio sam i ja u LIDL--u. Kupio sam bubrežnjak i lokot. Sada kada gledam Vaše komentara možde ne bi bilo loše kupiti potkapu i "komunikator"...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju